22/03/2014

Kurssi Helsingissä


This post is about a workshop I'm keeping in Helsinki, Finland.

Olen saanut jonkun verran kyselyitä kurssitanko täällä Helsingissä tänä keväänä. Aiemmin en ole uskaltanut vastata juuta enkä jaata - pyytänyt vain kääntymään jonkun kaupan puoleen, jossa kurssi voitaisiin pitää. Nyt kuitenkin kaimani innostui kurssi-ideasta niin paljon, että tila järjestyi. Tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin, mutta se sijaitsee Ylä-Malmilla. Kurssi toteutuu, jos osanottajia saadaan vähintään kuusi.

"Back to Basics" - Ylä-Malmi torstai 8.5. klo 18-21

Mietityttääkö skräppisivun asettelu? Ovatko värit hukassa? Entäpä mitä se skräppääminen oikein on? Tällä kurssilla tutustutaan skräppäämiseen ja mietitään sivun asettelua sekä väritystä. Kurssin aikana tehdään yksi sivu, eli ns. leiska, jossa käytetään suihkemusteita sekä hauskaa leimaustekniikkaa. 

Kurssin hinta on 25€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin (a) gmail.com . Ilmoittautuneita 6! Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Ilmoittautumisaikaa on 14.4. asti.

Tervetuloa! Olisi mukava nähdä!

Ps. Mikäli haluaisit minut kurssittamaan omaan kaupunkiisi - ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, mitä saadaan järjestettyä! Huhtikuussa puolestaan minulla on kaksi kurssia Tampereen suunnalla, Askartelupirtissä!

2 comments:

  1. Osallistukaan ihmeessä tähän. Tämä tilaisuus ei toistu ihan pian uudestaan.

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...