16/11/2013

Online workshops


It's soon the Holiday season. This means two things - both time to do some memory keeping and also free time to do some workshops! That in mind, I just enrolled to "Pop and Color" workshop which I hope I can go through during the Holidays. But this post has info about two workshops in it - the other one is in English and the other one in Finnish.

It gives me great pleasure to announce that I'm one of 27 memory keepers in this Holiday Storyteller E-Course by Jennifer Wilson. It's a free online course which you can use to inspire your way of memory keeping whether it's scrapbooking single layouts, creating a minialbum, keeping an art journal or making a Project Life.

You can sign up via this link - the daily emails start to arrive November 29.


Päivät ne kulkevat vaan kohti joulunaikaa. Se tarkoittaa kahta asiaa - toisaalta yhtä dokumentoitavaa ajankohtaa ja toisaalta aikaa vaikka vähän kurssitella! Tämä ajatuksissa, kirjauduin juuri "Pop and Color" workshoppiin, jonka toivon ehtiväni tehdä viimeistään joulun pyhien aikana. Mutta tässä postauksessa on tarinaa kahdesta muusta verkkokurssista - toinen englanniksi ja toinen suomeksi. 

Aloitetaan englannin kielisellä, sillä sen kirjoittelin jo tuohon ylös. Eli minulla on suuri ilo olla yksi 27:stä skräppääjästä ja arjen tallentajasta mukana Jennifer Wilsonin kurssilla Holiday Storyteller. Kyseessä on ilmainen, online-kurssi, jonka ideana on inspiroida tallentamaan joulunaikaa oli tyylisi sitten yksittäisten sivujen tekeminen, minialbumin täyttäminen koko kuun ajan, art journaling taikka Project Life.

Tästä linkistä pääset kirjautumaan kurssille - päivittäiset sähköpostit alkavat saapua laatikkoosi 29. marraskuuta. 


Sitten vuorossa suomenkielinen kurssiosio! Suuri Seikkailu nimittäin tulee taas! Ensimmäinen osa kurssia lähtee uusinta kierrokselle ja sille voi ilmoittautua omaan tahtiinsa. 

"Suuri Seikkailu on skräppäyksen ja mixed median ympärille tehty verkkokurssi. Verkkokurssi koostuu videoista ja tehtävistä jotka voit katsoa ja tehdä omaan tahtiisi, omassa kotonasi. Et siis ole sidottu tiettyyn aikatauluun tai ajankohtaan!"

Kurssi sisältää 20 videota ja yli 10 tekniikkaa. Uutta kierrosta varten kurssin sisältöä on hieman lisätty ja päivitetty. Kurssilla edetään kotoisista välineistä erikoisempiin, kuten gel mediumiin ja gessoon.

Kurssin hinta on 30 €. Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen minna@emmo.fi. Kirjoitathan postin otsikkoon nimesi + kurssin nimi (Suuri Seikkailu) ja liitä mukaan yhteystietosi ja googletilisi osoite. Kurssiin on mahdollista ostaa myös materiaalipaketti, jonka kuva näkyy alla.  Kurssin hinta materiaalipaketin kanssa on 45 € ja postikulut. Pelkkä materiaalipaketti puolestaan on 17 € +pk.
No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...