01/04/2013

Hei, Jyväskylä!


Info about my workshop in Jyväskylä, Finland.

Toukokuussa matkaan Jyväskylään kurssittamaan, jos tulijoita on tarpeeksi! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet alla. Kurssina on "Kerroksia", jossa on gessoa, mistejä ja mixed mediaa.

Tuntuuko kerrosten luominen skräppisivuun hankalalta? Haluaisitko tehdä ostetusta paperista oman näköisen, muttet uskalla kokeilla? Tällä kurssilla rakennetaan skräppisivuun monella tavalla kerroksia, joista kaikki eivät lisää sivuun kolmiulotteisuutta. Paperia, leimaamista, maskausta. Tuloksena on yksilöllinen ja kerroksellinen sivu. Kurssin kesto on kolme tuntia.

"Kerroksia"-kurssi järjestetään 4.5. klo 13.30 alkaen Askartelupuoti Pian tiloissa. Kurssin vetää Paperiliitin-blogin Riikka. Kurssin hinta on 30€, johon sisältyy tarvikepakkaus sivun tekemiseen. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Kurssin toteutumiseen vaaditaan 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.4.2013. Ilmoittautuneita 7.

Ps. Jos leimojen käyttö skräppäyksessä kiinnostaa, Amalian "Leimailu skräppäyksessä" -kurssille on vielä yksi vapaa paikka! Lisätietoja täältä (linkki).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...