27/03/2013

Mixed Media adventure


Information about my first online workshop, held in Finnish together with talented Minna, who asked me to join her. 

"Toukokuun ensimmäinen päivä starttaa kuukauden pituinen Suuri Seikkailu!" Seikkailu se tulee olemaan minullekin, sillä kyseessä on ensimmäinen online workshoppini! Onneksi tukena ja turvana on loistava Minna, joka pyysi minua tähän seikkailuun.

Kyseessä on siis mixed mediaan liittyvä kurssi. Näin lukee kurssiesittelyssä: "Suuri Seikkailu vie sinut mixed median ihmeelliseen maailmaan. Kurssilla opit käyttämään erilaisia medioita, saat ideoita ja uusia näkökulmia tuttuihin tarvikkeisiin ja löydät itsesi yltäpäältä musteissa, misteissä ja muissa mömmöissä!

Mixed median tekniikoita voit käyttää skräppäyksessä, korttien tekemisessä ja muussa askartelussa. Voit luoda erilaisia tekniikoita yhdistelemällä upeita tauluja omaksi ja sukulaisten iloksi! Mixed media tekniikoiden avulla voit jättää oman kädenjälkesi valmiisiin materiaaleihin ja luoda yksilöllisiä, oman näköisiäsi töitä.

Suuri seikkailu sisältää kahdeksan kurssikertaa, kahdeksan erilaista tekniikkaa. Kurssilla hyödynnetään materiaaleja jotka ovat helposti kaikkien saataville, mutta mennään myös pääedellä Gel Mediumin ja gesson maailmaan."

Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä Minnan postauksesta (linkki). Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen: minnis.enqvist@luukku.com. Tervetuloa - olisi mukava nähdä kurssilla!

4 comments:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...