15/03/2013

Last day / Viimeinen päivä ilmoittautua Raumalle

 

Information about my washi tape minialbum workshop in Rauma, Finland. 

Oletteko jo huomanneet washiteippiminialbumi workshopin Raumalla? Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille on tänään, joten vielä ehtii mukaan.

Kyseessä on kurssipäivä "RaumaSkräpissä" 7.4.2013, jossa ollaan opettamassa Emmon kanssa. Paikkana on Tiilivuoren tupa, osoitteessa Tiilivuorentie 9, Rauma. Oma kurssini on washiteippimini. Kurssilla päästään leikkimään ColorConspiracyn ja Sodaliciouksen papereilla sekä Teippitarhan teipeillä ja Tattered Angels misteillä. Lopputuloksena on washiteipillä yhteenliitetty kangaskantinen minialbumi, johon on käytetty washiteippiä monella tapaa.

Kurssi alkaa klo 11 ja kestää kolme tuntia. Kurssin hinta on 30 €, joka sisältää materiaalipaketin minialbumin tekoon. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. 

Jos kurssi kiinnostaa, katso muut kurssipaikat ja -päivät kurssikalenteristani. Jos omaa kotipaikkaasi ei listassa ole, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, mitä saadaan järjestettyä!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...