04/01/2013

Washiteippimini Raumalla

 


Information about my washi tape minialbum workshop in Rauma, Finland. 

Oletteko jo huomanneet washiteippiminialbumi workshopin Raumalla? Tässä hiukan maistiaisia tulevasta! Kurssilla päästään leikkimään Sodaliciouksen papereilla ja Teippitarhan teipeillä sekä Tattered Angels misteillä. Lopputuloksena on washiteipillä yhteenliitetty kangaskantinen minialbumi!

Kyseessä on siis 7.4.2013 Raumalla "RaumaSkräpissä" järjestettävä kurssi. Paikkana on Tiilivuoren tupa, osoitteessa Tiilivuorentie 9, Rauma. Tapahtumassa on opettamassa myös Emmo.

"Washiteippi on mahtavaa läpikuultavaa teippiä, jota on ilo käyttää askartelussa. Teipillä pystyy luomaan niin taustoja kuin koristeitakin. Kurssilla tehdään washilla yhteen liitetty pikkukirjanen, jossa käytetään washiteippiä monella tapaa."

Kurssi alkaa klo 11 ja kestää kolme tuntia. Kurssin hinta on 30 €, joka sisältää materiaalipaketin minialbumin tekoon. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille.

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen info.paperiliitin@gmail.com. Mukaan mahtuu ainakin 15 henkeä. Jotta kurssi toteutuu tarvitaan 8 osallistujaa. Ilmoittautuneita 5.

Emmon kurssista löytyy lisätietoa täältä (linkki).

Ps. Sama kurssi on myös Amaliassa, mutta se on jo täynnä.



4 comments:

Maakari said...

Näyttää herkulliselta!!! Amaliassa nähdään :)

Riikka Kovasin said...

Niin tehdään! :)

Anonymous said...

tarttisko tulla?

Riikka Kovasin said...

Taidan olla jäävi :D Mutta olisi tosi kiva nähdä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...