11/01/2013

Life Isn't Black&White


This is last of the layouts hanging in the drafts. Or rather, last one I can publish, there are many more there, but they can't be blogged just yet. On the otherhand while publishing these older layouts, I have scrapbooked new layouts and soon they are in the drafts, but with the text "DON'T" written in there, meaning don't blog that one yet.

The page is about how life isn't black and white but our colors for decorating our home are just those - black and white. Well, there's a bright red kimono hanging in the living room, but otherwise we try to keep the decor in greyscale.

Have a great weekend! I'm off to keep a workshop in Salo!Tämä on viimeinen luonnoksissa hengaillut sivu. Tai pikemminkin, viimeinen jonka voin saman tien julkaista. Luonnoksista löytyy vielä monia sivuja, mutta niitä ei voi vielä blogata. Toisaalta tällä välin, kun olen näitä vanhoja ajanut ulos, olen kokoajan tehnyt uusia sivuja. Nyt ne(kin) ovat luonnoksissa suurella tekstillä "DON'T" varustettuna, muistutuksena siitä, että niitä ei vielä saa laittaa näkyviin. 

Sivun otiskkona on ettei elämä ole mustavalkoista, mutta meidän sisutuksemme puolestaan on. Olohuoneessa tosin roikkuu kirkkaanpunainen kimono, mutta muuten huonekalut ym. ovat pitkälti mustaa tai valkoista. 

Ihanaa viikonloppua! Minä lähden kurssittelemaan Saloon! Materials: Sodalicipus, LilyBee, Hambly, ColorConspiracy, Fiskars, Stampin' Up, Ranger, American Crafts, K&Company

8 comments:

 1. hurjasti tykkään minä :)!

  ReplyDelete
 2. Oih, niin nätti sivu! Mustavalkoinen on minunkin lemppari sisustuksessa, se vaan näyttää niin hyvälle:)

  ReplyDelete
 3. Ihana ilmava leiska! Tyylikäs, kuten sisustuskin :)
  Mukavaa kurssipäivää!!

  ReplyDelete
 4. Fantastic! I think i own a Overlay like you used, Never knew what to do with it.. I have to search ist now!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...