22/01/2013

Dancin'Hello all! I'm back home after the weekend. The weekend didn't go exactly as planned - I was supposed to keep two workshops in Askartelupirtti at Tampere this weekend. I was able to keep the other one, gesso workshop, but then I had frightening news from home. Our younger daughter had been taken in to intensive care unit in hospital. Emmo then kept my other workshop on Sunday, when I was at the hospital with the little one. We got all home yesterday. The little one is all most herself already.

This is a page I prepared for the gesso workshop. It holds many different gesso techniques.

I want to thank you all who participated my workshop! It was so wonderful to see you all! If you have finished your page, it would be wonderful if you put the link to it in the comment section. I would also love to see your pages from the other workshop! If you have any questions, just send me a mail! It would have been great to meet you, too, and to teach that workshop, but I'm sure that you understand why it wasn't possible under the circumstanses.
Hei kaikille! Olen takaisin kotona viikonlopun jälkeen. Viikonloppu ei tosin mennyt ihan niin kuin suunniteltu - minun oli tarkoitus pitää kaksi workshoppia Askartelupirtissä Tampereella. Olin pitänyt gessoworkshopin lauantaina, kun illalla sain pelottavia uutisia kotoa. Nuorempi tyttäremme oli otettu sisään sairaalaan, teho-osastolle. Emmo piti sitten sunnuntain workshoppini, kun olin itse sairaalassa. Kotiuduimme koko perhe eilen.  Tyttö on lähes oma itsensä jo.

Tämän sivun tein malliksi gessokurssille. Siinä on käytetty monenlaisia gessotekniikoita ja gessoa monella tapaa. 

Haluan kiittää kaikkia, jotka osallistuivat kurssille! Oli mahtavaa tavata teidät kaikki! Jos olette ehtineet viimeistellä jo sivunne, olisi mainiota, jos jättäisitte linkin kommentteihin. Haluaisin myös mielelläni nähdä toisen kurssin sivuja! Jos teille jäi kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni! Olisi ollut mahtavaa tavata myös teidät ja opettaa "Kerroksia"-workshop, mutta olen varma, että ymmärrätte, ettei se olosuhteiden takia ollut mahdollista. 
21 comments:

Soili said...

Opin todella paljon ja tällaisen sain aikaiseksi :) https://maakariakka.wordpress.com/2013/01/20/leiska-kerroksia-kurssilta/

Marika said...

Kaunis, herkkä, upeasävyinen sivu! Kiitos ihanasta kurssista! Onneksi teillä voidaan jo paremmin! (sivu on edelleen ihan vaiheessa....).

Puuhis said...

Kiitokset kurssista, minulla oli mukavaa. Minä olin nopea ja sain työn valmiiksi kurssilla: http://toivotontapuuhastelua.blogspot.fi/2013/01/tauko-riikan-innoittamana.html

Anonymous said...

Oh my goodness! I do hope your little one is ok! So scary :(

Love that layout and the pop of blue in the title!

Anonymous said...

Hyvä kuulla, että teillä ollaan jo tervehtymässä. Kiitos todella hyvästä Gesso-kurssista, siellä oppi aivan valtavasti! Tässä minun viikonlopun tuotoksiani: http://mileksi.wordpress.com/2013/01/20/mahtava-askartelupirtti/

Riikka Kovasin said...

Kiitos linkityksestä! :) Tosi upeita kerroksia sivussasi!

Riikka Kovasin said...

Kiitos Marika :)

Riikka Kovasin said...

Olit tosiaan nopea ja hieno sivu syntyi! Kiitos mukanaolosta ja linkityksestä!

Riikka Kovasin said...

She's doing ok, although today the fewer rose again. Now she's taking a nap.

Thank you for asking! :)

Riikka Kovasin said...

Parempaan suuntaan mennään, jo :)

Kiitos kiitosista! Mahtavaa, jos kurssi oli mieluinen! :) Jos kysyttävää jäi kerroksista, saa laittaa postia tulemaan. Emmo teki hienon hyppäyksen vetäjäksi siinä :)

sandi said...

Oh how pretty! Love the background....gorgeous!

zenevak said...

It's so terrible when your child becomes ill - especially when it calls for a rush to the intensive care unit at hospital! I hope all is better now.

Love the layout. Fabulous texture! I always admire your background work and techniques.

Leenamummi said...

Kaunis tuo mallisivusi, silmiää hivelevä.

Olin ilmottautunut tuolle kurssillesi, mutta sain yöllä hotellissa kamalan vatsataudin ja saman seurueen terveempi yksilö kävi kurssilla minun maatessani huoneessa, pitänee koettaa jotakin vastaavaa, kun tämä influenssa hellittää.

Aina ei kaikki mene niin kuin odottaa, toivottavasti sentään lapsesi kuntoutuu pian.

Jolanda said...

Everything you do is beautiful :)

Riikka Kovasin said...

Thank you sandi!

Riikka Kovasin said...

She's a lot better - almost herself already :)

Thank you so much for your sweet words! <3

Riikka Kovasin said...

Suurkiitos!

Kurja kuulla, että tauti iski ja vielä vatsatauti. Ne on inhottavia! Jos joku tekniikka jäi mietityttämään niissä lapuissa, niin laita ihmeessä sähköpostia :)

Tyttö on jo lähes oma itsensä, joten hyvin on pikkuinen toipunut! :)

Sanna Saksija said...

Hui, miten pelottavia uutisia; onneksi kaikki kääntyi parhain päin!
Kiitos ihanasta kurssista! Kaikki se sotkeminen oli hurjan hauskaa ja teki hyvää tällaiselle perfektionistille. Ensimmäinen korttijulkaisuni on täällä ja toinen seurannee lähiaikoina perässä.
http://sannasaksija.blogspot.fi/2013/02/terveisia-askartelupirtista.html

Riikka Kovasin said...

Kiitos Sanna, onneksi kaikki tosiaan meni lopulta hyvin (kop kop)!

Ihana, kun pidit kurssista ja nautit sotkemisesta! :) Kaunis kortti postauksessasi!

Marika said...

Pahasti myöhässä, mutta vihdoin blogissa saakka! ;)

http://naperrys.blogspot.fi/2013/02/gessokurssilla.html

Riikka Kovasin said...

Kiitos linkityksestä! Ei se myöhässä ole vaan juuri ajallaan!

Kaunis sivu, siniset yksityiskohdat ovat mahtava kontrasti :) Kiitos osallistumisesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...