22/12/2012

Talk to the hand


We have a teenager in our home. She's not turned four yet. 

It's so wonderful to notice little things that shout "Teenager!", when she's still a little girl. She rolls her eyes, uses certain frases (where has she learned those?) and tries to act much bigger than she is. And is constantly seeking and demonstating her will and keeping her head. 

I did this page for the Sketchbook January challenge. Although Scrap365 is going to be bi-monthly starting next year, the Sketchbook challenge is still going to be published every month.Meillä on kotona teini. Hän ei ole vielä täyttänyt neljää. 

On ihan mahtavaa, miten jotkut asiat huutavat "Teini!", vaikka K on vasta pikkutyttö. Tyttö pyörittelee silmiään, puhuu "siisku, niinku" ja muita teinifraaseja (mistä hän on ne oppinut?) ja yrittää olla isompi kuin onkaan. Tyttö hakee tahtoaan, osoittaa sitä ja pitää päänsä. 

Tämä sivu on tehty Sketchbook-haasteen tammikuun luonnokseen. Vaikka Scrap365 alkaa ilmestyä tulevana vuonna joka toinen kuukausi, Sketchbook-haaste jatkaa silti ilmestymistään joka kuukausi. 
8 comments:

 1. Hieno sivu, sainkin ostettua 2 viimeisintä numeroa Amaliasta, pitää ostaa sitten seuraavakin kun ilmestyy. Hyvää Joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! :)

   Todella mukava kuulla, että Scrap365-lehtikin kiinnostaa! :)

   Rauhallista joulunaikaa!

   Delete
 2. Toi kuva on hieno! Kaunis leiska!

  ReplyDelete
 3. Superhieno sivu, josta henkii aiheeseen täydellisesti sopiva teinimeininki! Ihana kuva!

  Kiitos tässä samalla upeasta joulukalenteristasi, jota on ollut ilo seurata, ja oikein hyvää joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :)

   Kiitos joulukalenterikehusta <3 Lämmitti kovin mieltä!

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...