18/12/2012

18


Even if there's no snow at the ground, you can have snow flakes on the window. Depending on the design, these can be done by small children also.

Vaikkei maassa olisikaan hankea ja järvet jäässä, niin ikkunassa voi silti liidellä hiutaleet. Riippuen tyylistä, hyvin pienetkin lapset saavat tehtyä omia hiutaleita.


Materials: / Tarvikkeet:
- craft sheet or similar non stick surface / askartelualusta tai muu vastaava tarttumaton pinta
- Erikeeper or similar / Erikeeper tai vastaava
- grill stick / grillitikku1) Squeeze a circle or glue to the craft sheet. You can also use a transparency, but it's little harder to peel the design off that than the non stick sheet. 2) Start to spread the glue to form a snow flake. The older the children, the more detailed the desing. 3) When the design is ready, leave it to dry. 4) When the snow flake has turned most parts transparent, peel it off the sheet. There can be a little white showing in the middle, but not so much that it smears. 5) You can use these snow flakes to decorate windows - just stick the flake to the glass and it stays there.

1) Purista liimaa askartelualustalle. Voit myös käyttää piirtoheitinkalvoa, mutta siitä hiutaleen irroitus on hieman hankalampaa. 2) Ala levittää liimaa lumihiutaleen muotoon. Mitä vanhempi lapsi, sen pikkutarkempi malli voi olla. 3) Kun hiutale on valmis, anna liiman kuivua. 4) Kun lumihiutale on muuttunut läpinäkyväksi suurimmalta osalta, irroita hiutale varovasti alustasta. Valkoista voi olla vielä näkyvissä hiutaleen keskellä, mutta se ei saa olla enää tahraavan märkää. 5) Hiutaleita voi käyttää ikkunakoristeina - aseta vaan hiutale lasiin ja se pysyy siinä.

6 comments:

  1. Onpa hauska idea! Tätä pitääkin koittaa :)

    ReplyDelete
  2. Herra varjele, kylläpä vanha kunnon Erikeeperi taipuu moneen! :D Kiitos vinkistä, varmasti testataan, ja kiitos ihanasta blogistasi (jota olen seurannut jo kuukausitolkulla, mutta nyt vasta kommentoin). Oikein mukavaa joulua! :)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...