18/11/2012

Workshop in Turku / Turun workshop


Yesterday was a great day! We headed together with Emmo to teach one workshop each in Turku. My workshop was all about layers - how to great them on a layout, different ways and media to create them and other tricks and tips. 

The students were amazingly talented and happy. I enjoyed myself, too! So a BIG thank you to everyone who was there! Most certainly a day to remember! If you were there, please, add a libk to your creation to the comment section, I would love to see the finished work! 

Eilinen oli ihan superpäivä! Lähdimme aamulla kohti Turkua Emmon kanssa pitämään workshoppeja. Oma workshoppini oli kerrostelua - miten kerroksia voi sivuun luoda ja millä aineilla sekä muita vinkkejä ja ideoita. 

Kurssilaiset olivat uskomattoman taitavia ja iloisia. Nautin täysin siemauksin! Iso kiitos siis kaikille mukana olleille! Todellakin upea päivä! Jos olit paikalla, liitäthän linkin työhösi kommenttilootaan, kiitos, olisi ihana nähdä sivu valmiina!  

12 comments:

 1. Olinhan siellä minäkin ja kivaa oli. LISÄÄ tälläisiä hetkiä..mukavassa porukassa on ilo tehdä. Linkistä löytyy tekeleeni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella mukava kuulla, että oli ilo tehdä! Huikea tuo sinun työsi. Ei ikinä uskoisi, että kyseessä on kolmas sivusi! <3

   Toivottavasti vielä treffataan!

   Delete
 2. Oih, teillä on varmasti ollut hieno viikonloppu! Milloinkohan minä pääsisin teidän kurssille?!?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Elina, oli todella mainio :)

   Ehkä ensi vuonna? :D

   Delete
 3. tästä.
  kivaa oli :)
  kauniit ja kivat kiitokset vielä!
  (ehkä seuraavaan kurssiin pitäis liittää osio kuinka kuvaan sivuni sisällä pimessä niin että siitä tulee hyvä... taitaa olla mahdotonta...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suurkiitos linkistä - aivan huikea sivu! Hienoja yksityiskohtia ja värit on mahtavat!

   Delete
 4. Hep! Sainpas vihdoin tuon oman sivunikin viimeisteltyä ja kuvattua. :) Kiitokset vielä kivasta kurssipäivästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos linkityksestä! :) Komea sivu!

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...