29/10/2012

Uusia kursseja / New workshops


Uuden vuoden kurssit ovat jo kovin suunnitteilla. Ainakin tällaiset kurssit on tulossa Amaliaan! Laita vinkkiä joko sähköpostilla tai kommenttiin, jos joku muu aihe kiinnostaisi myös!

I'm planning new workshops for next year.

Leimailu skräppäyksessä 13.4.2013 klo 10-13, Amaliassa

Leimoista on moneksi skräppäyksessäkin. Niillä voi luoda taustaa, tehdä otsikon ja luoda yksilöllisiä koristeita. Kurssin idea on kokeilla, mihin kaikkeen leimailu sopii skräppäyksessä. Kurssin aikana tehdään yksi skräppisivu, johon käytetään leimailua eri tavoin. 

Kurssin hinta on 24€, johon sisältyy tarvikepakkaus sivun tekemiseen. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen info.paperiliitin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 7 henkeä. Paikkoja vapaana 1. Ilmoittautuminen on sitova.

Mistailua 18.5.2013, klo 10-13, Amaliassa

Mistit eli maalisuihkeet ovat tämän hetken juttu askartelussa. Kurssin aikana katsotaan, mitä markkinoilla on saatavana ja miten mistejä voi käyttää eri tavoilla. Kurssin aikana tehdään erilaisia kokeiluja, jotka voi koota vaikkapa minialbumiksi.

Kurssin hinta on 24€, johon sisältyy tarvikepakkaus. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen info.paperiliitin@gmail.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 7 henkeä. TÄYNNÄ. Ilmoittautuminen on sitova.

Samalle päivälle myöskin gessokurssi!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...