27/10/2012

3rd Eye Challenge


Tästä sivusta tuli niin kippara ja kohoileva, että oli hieman hankaluuksi kuvaamisen kanssa. Vaikka olenkin kippuroihin tottunut, vie tämä voiton kaikista! Leikin vedellä oikein kunnolla, kun koetin luoda hieman samaa henkeä, mitä Anna-Marian töissä, siinä onnistumatta. Mutta olipahan yksi supermärkä paperi! 

Visio kuvan alla kasvavista ruusuista tuli varsin nopeasti, mutta tarinoinnin paikkaa jäin miettimään. Kysyin mieheltäni mielipidettä ja päätin, että laitan sen siihen, mihin hän ehdottaa. Ei ollut ensi alkuun hyvä idea, sillä tuo paikka ei ollut ollenkaan "ominainen" minulle, joten tuli tuskasteltua ja paikkailtua sitten asettelulla sitä sun tätä. Mutta ehdottomasti mahtavaa, että kokeilee jotain muutakin kuin aina sitä samaa juttua.

Osallistun tällä sivulla 3rd Eyen "syksyn lehtien värit" -haasteeseen, sillä leiskassa ei paljoa muuta olekaan värien lisäksi kuin kyseisen yhtiön leimoja. Tuo ruusuleimasin ja lamput ovat ihan suosikkejani!

Omasta mielestäni tämä kuuluu kategoriaan "ei niin onnistuneet kokeilut", mutta mitä sinä pidät?

I had a hard time photoing this page, because it was so wavy! I used so much water, or rather, soaked it in water while trying to get similar watercolour effects to those in the works by Anna-Maria. I didn't come near, but I used spray inks instead of watercolors and I had more success with gessoed background that this very absorbant paper. 

The visio using roses underneath the photo came to me really quickly, but I couldn't decide the place for the journaling. I decided to ask my husband to suggest a place. When he said this place, I got in trouble. It's so not me, but in the end I managed to balance the layout a little with the other decorations. But I really liked trying something I don't normally do. 

I'm taking part to the "Autumn color leaves" challenge by 3rd Eye with this page. I used very little other supplies than the lovely stamps. I just adore that rose and those light bulbs! 

The journaling is about our trip to the art museum in Hyvinkää to see a collage exhibition.

I categorize this to the "not so successful experiments", but what do you think? 
22 comments:

 1. "not so successful experiments"?? are you crazy??? I love Your page in 100% colors are amazing and fact there are my stamps - whoaaa :D I'm enchanted :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Um, I think I'm not crazy. :D Thank you Drycha!

   Delete
 2. It's absolutely amazing! Fantastic effect. I love this technic so much and must use in my art. Effect is Super. Thanks for playing with us!!

  ReplyDelete
 3. tykkään tästä kyllä ihan hirveesti kanssa :)! itse odottelen vielä noitten lamppujen saapumista - mun tilaus on vielä postissa matkalla..hieno sivu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset Sanna :") Nuo lamput on tosiaan NIIN ihanat!

   Delete
 4. Minäpä tykkään, erityisesti tuosta kuinka valkoinen korostaa kirkkaita punaisen ja oranssin sävyjä!

  Miksi voi miksi sinun kurssit on niin kaukana täältä, minä istuisin heti etupenkissä jos paikalle pääsisin ;)
  Sitä valkoista juttuakin yritin etsiskellä kaupoista, oliko se sitten texture pastaa, gessoa vai mitä ihmettä.. En löytänyt nettikauppakierroksella sellaista skräppäykseen sopivaa purkkia joka olisi täysin peittävää ja kuivuisi paksuksi, toisin kuin tuo minulla oleva Wanna be -töhnä joka esittää olevansa modeling gessoa mutta ei peitä kunnolla ja kuivuu "flataksi", ei siis mitään kerroksellisuutta :(

  Taaas tästä inspiroituneena pitää lähteä tekemään jotain punavalkoista.. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos onnekas :)

   Varsin etelässä ollaan nyt pyöritty kurssien kanssa, kun olen Espoossa, Helsingissä ja Turussa pyörinyt. Ensi vuonna on vuorossa Tampere uutena paikkana :D

   Gessokin kuivuu kolmiulotteiseksi (kunhan on tarpeeksi tönkköä, siihen auttaa kikka kuutonen, eli se että kuivattelee gessoa ja antaa sen kuivahtaa tönkömmäksi), mutta parempaa kolmiulotteisuuteen on esim. modelling paste, joka on jo itsestään tanakkaa tavaraa. Toisaalta, kolmiulotteisuutta voi luoda myös vaikka silkkipaperilla, talouspaperilla tms. jonka laittaa gesson alle. Gessoon voi myös sotkea melkeimpä mitä tahansa, joka antaa rakennetta ja tekstuuria. Ajatuksissa on ollut kokeilla sahanpurun (sellaisen hienojakoisen) sotkeminen gessoon, mutten ole vielä kokeillut :)

   Delete
  2. Tampere, hmmmm.. Matkaa Tampereen rajalle täältä 320 kilometriä, enkä tunne täältä yhtään ihmistä joka skräppäisi että voisi ottaa edes matkaseuraksi vetämään päivään sellaiset kuus ja puolisataa kilsaa... Koitahan kivuta tulevaisuudessa vielä vähän ylemmäs ;)

   Pitää koittaa etsiä tuota modelling pastea ja testata :) lähinnä mielessä pyörii sellainen jossakin leiskassa tekemäsi ympyräsabluunalla toteutetut kohollaan olevat pikkuympyrät, joten juuri siihen ei nuo silkkipaperit ym. toimi. Leiskojasi tutkailleena talouspaperit otettiin jo käyttöön skräppäyshaasteeseen tehdyllä työllä ja niillä sain kukkien alle kivasti täytettä tuomaan kolmiulotteisuutta..

   Delete
  3. Heh, joo. Pitänee koettaa päästä vielä ylemmäs. Tai kokoa porukkaa ja kutsukaa mut sinne päin? :)

   Oman modelling pasten ostin ihan Temperasta eli taiteilijatarvikeliikkeestä. Temperalla taitaa muuten olla postimyyntiäkin, en ole ihan varma.

   Pikkuriikkisiin ympyröihin käytän ihan punchinellaa :) Se on kätevä sabluuna.

   Olen otettu, kun inspiroin :")

   Delete
  4. Sehän siinä onkin kun täällä ei ole skräppääjää(ainakaan minun tietooni tullutta) minun lisäkseni.
   Juuri tuossa juttelin paikallisen askartelukauppiaan kanssa että jos hän saa paikalle ihmisiä jotka olisivat kiinnostuneita skräppäyksestä, minä kyllä tulen kertomaan miten pääsee alkuun.
   Että jos täällä ei ole skräppääjiä, sellaisia pitää sitten tehdä ;D -->että päästään kutsumaan sinua paikalle ;)

   Tempera on tuttu paikka, juu kyllä sieltä voi tilata postin kauttakin *vihellellen* nimimerkillä: kuinka monta copicia on riittävästi..

   Delete
  5. Kuulostaa oikein mainiolta tuo "tehdään skräppääjiä" :D

   Temperasta tosiaan on oma gessoni samoin kuin modelling paste ja Copicitkin :D

   Delete
 5. You silly girl! I've never seen anything that didn't turn out just amazing! your backgrounds are always incredibly inspirational and you just rock all the arty mediums!! xoxox

  ReplyDelete
 6. Fabulous! Looks great!

  ReplyDelete
 7. Love the roses and layered papers. The journalling is great across the page as I think it balances the long photo. A great layout!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :")

   I really strugled with that placement of the journaling :D

   Delete
 8. This is so beautiful ♥ love how you have used the rose around the photo!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...