24/09/2012

"Make it work"


My Mind's Eyen blogissa oli mielenkiintoinen haaste - tehdä leiska ja siitä inspiroituneena kortti, niin että nuo kaksi ovat setti. Tässä oma kaksikkoni, yllä leiska ja alimmaisena kortti. 

Leiska on tehty nuoremmasta tytöstäni ja siitä, miten ilmeikkäät kasvot hänellä on. Tytteli on myös valtavan huumoritajuinen ja pieni koomikko ja ihastuttaa (äitiään) kekseliäisyydellään. 

Taustapaperi on My Mind's Eyen "The Sweetest Thing" -kokoelmaa samoin kuin tuo vadelmapaperi. Ruudukas, beige ja kuusikulmio ovat "Follow Your Heart" -kokoelmaa. Kuvaa reunustava pilkullinen pinkkipaperi on jotain vanhempaa MMEn joulusarjaa. Leimat ovat myöskin My Minds Eyen. Kaiken alla olevan pinkin kakkupaperin käsittelin Rangerin "Picket Fence" stainilla vaaleammaksi, jotta se sopi paremmin sivuun.

Korttiin toistin samoja elementtejä, joita sivussa oli, mutta käänsin paperit toisin päin.Kuitenkin kakkupaperi, kuusikulmio, lankasyherö ja käsinpiirretty reunus löytyvät myös kortista.There is an interesting challenge over at My Mind's Eye's blog. The challenge is to make a layout and a card so that those two make up a set. The card is inspired by the layout. Here's my set - on top the layout and at the bottom my card. 

The layout is made about my younger daughter and how her face is really expressive. The little one has also really good sense of humour (she's 22 months) and she's a little comedian. 

The background is from My Mind's Eye's collection "The Sweetest Thing" as well as the "raspberry" paper. The note book paper, beige one and the hexagons are from "Follow Your Heart" collection. The polka dot paper underneath the photo is an older one, from a Christmas collection. The stamps are also by My Minds Eye. The pink doily got a coat of Ranger's "Picket Fence" Stain so it would fit the scheme of the paper better. 

I used the elements from the layout to the card, but reversed the order of the papers. But there's a doily, hexagon, the thread and the doodled frame as in the scrapbooking page. 
12 comments:

 1. Both card and layout is very beautiful =) Grat photo! <3

  Hugs Maja

  ReplyDelete
 2. Upea leiska ja ihana tulkinta siitä korttina!.... Blogissani on sinulle jotain (ei ole pakko jatkaa, jos et näitä harrasta ;D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset ja lähdenpä tutkimaan :")

   Delete
 3. Beautiful! Love them both and how you've managed to cleverly mirror them.

  ReplyDelete
 4. Kaunis, ja täynnä ihania yksityiskohtia

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...