10/07/2012

Vroom vroom


Inspiroiduin tästä Emmon sivusta ja tästä Marien alimmasta art journal sivusta ja yhteisinspiraatiosta syntyi tämä sivu jo jokin aikaa sitten. Aiheena on messut, jossa kävimme Kn kanssa. Kyllähän ne kotieläimetkin kiinnostivat, mutta ihan ykkösjuttu oli mönkijät ja varsinkin valtava tukkirekka.

Taustalle on gessotettu miehen laatikostaan löytämiä vanhoja etuseteleitä. Päälle käytin sitten erilaisia sabluunoita ja suihkeita. Pinkkien palluroiden maalin annoin valua.

Kuviopapereita lisäsin taustalle palloina. Enkä sitten oikein osannut muuta lisätäkään. Kirjoittelin seuraavaksi otsikon ja tarinoinnin ja sitten lisäsin nuo muutamat pienet koristeet. I was inspired by this page by Emmo and by the last art journal page in the bunch by Marie. This is the end result from those inspiring pictures. The layout is about our visit to a fair some time ago with my 3-year-old daughter. There were farm animals in the fair, but the best part of the visit were the big machines. She just loved the ATV and best of all a huge truck.  

I added some old vouchers with gesso to the background. I treated the surface with different sprays and stencils. Some of the paints I let run down of the page. 

I added the patterned papers as little circles. And besides those, there isn't much added. The title and the journaling took quite a space from the page (which was intended) so I kept the decorations to the minimum.
2 comments:

 1. Moi!

  En tiedä onko tätä sinulta jo joku kysynyt tms. mutta mietin vain, että kuinka paljon sinulla menee rahaa tähän skräppäykseen kuukaudessa? Vuodessa? Oletko koskaan laskenut? :)
  Itselläni harrastus on vielä aivan alkutekijöissään, mutta materiaalin hankinta on lähteny aivan lapasesta ja rahaa saisi palamaan vaikka kuinka paljon. Pelottavaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! En itseasiassa ole koskaan laskenut, paljonko rahaa menee. Nyt kun teen noita leiskoja myös lehteen, niin pitää eri tavalla hommata uutuuspapereita kuin silloin, kun teki vaan omaksi ilokseen.

   Kun tilausta teen, kertaostos on sellainen noin parikymppiä. Välillä tulee tehtyä parikin tilausta kuussa, mutta sitten taas menee pidempi aika, kun ei tilaa mitään. Osittain se liittyy myös siihen, että tarviketta on jo kertynyt - stanssit, leikkurit ja sen sellaiset ovat kertaostoksena aika hurjia, mutta kestävätkin sitten pitkän ajan.

   Rahaa tähän harrastukseen tosiaan saa palamaan! Jos budjetti on pieni, suosittelen katsomaan avaralla katseella kotona olevia tarvikkeita - esim. vesivärit ovat mahtavat sivupohjien teossa, ei välttämättä tarvitse olla musteita tai mustesuihkeita. Suurikuvioisista kuviopapereista on myös helppo leikata koristetta moneen sivuun eikä yksi paperi maksa kovin paljoa.

   Hienoa, että skräppäys on alkanut kiinnostaa! Minusta tämä on aivan valtavan ihana harrastus :) Jos olet pääkaupunkiseudulta, niin Amaliassa on syksyllä monenmoista skräppäyskurssia Emmolta ja minulta. Tervetuloa harrastuksen pariin!

   Toivottavasti vastaus toi jotain infoa!

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...