20/07/2012

Sketchbook August


Elokuun Sketchbook luonnos oli minulle todella haastava. Paljon ympyrämuotoja, joita en yleensä käytä, monta kuvaa ja hyvin keskitetty asettelu. Huh. Tällainen kokonaisuudesta nyt sitten tuli. Siellä on jopa se sydän, joka luonnokseta löytyy. 

Aiheena on An lempparilelut vauva-ajalta. Kuvat ovat olleet skräpättävien kansiossa jo tovin jos toisenkin, mutta nyt sain sivun sitten tehtyä. Koetin rikkoa luonnoksen linjoja hivenen ja tehdä siitä omanlaisemman, mutta ei tämä nyt parhaimpiin töihini kuulu. Mitäs te pidätte? Ja käykääpä kurkkaamassa, mitä muut ovat luonnosta käsitelleet!The August sketch for Sketchbook challenge was really challenging for me. Lots of circles, which I don't usually use, more than one photo and quite a lot elements. This is what I came up with. 

The layout is about A's favourite baby toys. That is to say I have had these photos in my scrapbooking photo book for quite a while. I tried to make the sketch look more like me, but still I don't feel that this is very "me". What do you think? And go and have a look what other's from the DT have made for the challenge!

14 comments:

 1. Mä tykkään tän leiskan väreistä! Ja hankalasta luonnoksesta huolimatta sivu on sun näköinen. :)

  Haastan sut tekemään kollaasin oman tyylisi muutoksesta! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! :)

   Haaste otettu vastaan! Kuvaan vanhoja sivuja tänään taikka huomenna - olen nimittäin deletoinut vanhat kuvat jo koneelta...

   Delete
 2. Oi mitkä värit! Ihanaa keltaista! :)

  ReplyDelete
 3. Kauniit kuvat! Ja mä tykkään kyllä leiskasta :)

  ReplyDelete
 4. Minäkin tykkään tästä kovasti! Ihanat värit, hauskat kuvat ja kivasti leikelty kuviopaperi. Ehkä omiin silmiisi keskitetty tuntuu vieraalta, muta toimii tosi hyvin ja näyttää sinulta.

  Ja kun en saa kommentoitua kovin usein, laitan (taas) tähän samaan, että toi lasten kanssa tehty kukkataulu on kyllä tosi upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :) Sitä on niin kaavoihinsa kangistunut, että poikkeavaa on hankala tehdä - virkistävää ja mukavasti ravitselevaa, mutta hankalaa.

   Kiitokset toistamiseenkin :)

   Delete
 5. Ihana! Värit on ihanat ja asettelu on mustakin tosi kiva, eikä näytä minusta yhtään sille, että olisi ollut haastavaa tehdä tuota, lopputulos kun näyttää niin rennolle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! Mukava tietää, ettei sivu näytä ihan väännetyltä :D

   Delete
 6. Beautiful layout. Love the background and how you used the clothing clip.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Linda! :) Those mini clothing pins are so cute :D

   Delete
 7. Mä kyllä tykkään siitä, miten olet tulkinnut luonnosta ja tehnyt siitä omanlaisen. Ja tuo keltainen-musta-valkoinen iskee kyllä meitsiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :") Värit oli omat ja jotenkin vaikutti tuo yksi CSI skaala niihin... :D

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...