22/07/2012

Gessoilua Turussa / Gesso workshop at Turku


Eilen gessoiltiin Turussa. Voi että olikin mahtavaa! Toivottavasti kurssilaiset saivat yhtä paljon innostusta, mitä minä! Suurkiitos kaikille mukana olleille!

Paikalla oli kymmenen luovaa ihmistä ja minä ja tunnelma oli mahtava. Juttuluisti ja sivut syntyivät siinä samalla. Olin muistanut jopa ottaa lähes kaikki tarvikkeet mukaan - seuraavaa kurssia varten täytyy pakata pihtilävistäjä mukaan, jotta tagiin saa reiän halutessaan. Itse innostuin Jehkottaren mukanaan tuomista Color Wash-suihkeista, joita pitänee hommata muutamia sekä Arjan vinkkaamasta kuvansiirtotekniikasta.

Uudestaankin pyydettiin tulemaan ja myös Emmoa pyydettiin Turkuun kurssittelemaan. Taidokkaissa käsissä syntyi toinen toistaan hienompia töitä, joita sitten linkittelen tähän postaukseen. Linkkilista on tuolla alempana!

Gessoilua on luvassa ainakin vielä Amaliassa syksyllä. Luon sitä kurssia varten uuden sivun ja kitin, mutta tekniikat pysyvät samoina. Tarkempi aikataulu löytyy esim. tästä postauksesta tai Amalian kurssiosiosta. Mikäli gessoilu kiinnostaa jollain muulla paikkakunnalla, ota yhteyttä!


I just loved the workshop in Turku yesterday! It was great being there with so many amazing, talented women. Ideas were shared both ways and now it seems I need to get me some Colorwash sprays.

I add the links belov to the finished pages as I recieve them. Gorgeous creations!

12 comments:

 1. Kyllä ovat ajatukset pyörineet gesson ympärillä ja malttamattomana odotan,että viikon kuluttua vähän rauhoittuu ja ehdin kokeilemaan kaikkea kivaa opittua.
  Kiitos hienosta ja antoisasta kurssista:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset kauniista sanoista Arja! Kiitos itsellesi myös ideoista ja vinkeistä!

   Delete
 2. Kiitos..... upea tuokio oli... aika meni kuin siivillä... sitä oikeen säihkähti, että joko tämä ilo loppui. Kiitos Riikka ideoista, vinkeistä yms... ja kuten sanottu...napitkin tuunataan nyt - enää ei ole väärän värisiä nappeja :D Tänään en ehkä ehdi gessoilemaan ja saamaan leiskaa vlamiiksi, mutta ensi viikolla ehdottomasti..... Kiitos ja tosiaan Emmokin on tervetullut nim. jota harmitti, ettei päässyt Emmon kurssille amaliaan toukokuussa!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset itsellesi! Yksi Color Wash on nyt jo tilattu, että pääsen testailemaan oikein kunnolla eroja :D

   Delete
 3. Kiitos! Oli todella mukava kurssi, aika olisi tosiaan saanut olla reilusti pidempikin :) Ja taatusti tulen uudestaan jos Turkuun tulet!

  ReplyDelete
 4. Valtavan iso kiitos sinulle Riikka! Kurssi oli antoisa ja ihan eka leiska tuli tehtyä mutta ei varmasti viimeinen. Seuraavalle kurssille ehdottomasti mukaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suurkiitos! Mukava kuulla, että leiskojen tekeminen jatkuu :) Mukava nähdä uudestaankin!

   Delete
 5. no niin, nyt sain oman sivuni blogiini päivitettyä! http://lintsi.wordpress.com/2012/07/31/gessoilua-working-with-gesso/

  Kiitos vielä kurssista! Oli kivaa oppia uutta ja tavata uusia ja vanhoja tuttuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset linkistä ja osallistumisesta! :)

   Delete
 6. no niin, vihdoin sain oman sivuni päivitettyä blogiini http://lintsi.wordpress.com/2012/07/31/gessoilua-working-with-gesso/

  Kiitos vielä kurssista! Oli kivaa oppia uutta ja myös tavata uusia ja vanhoja askartelututtuja!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...