27/06/2012

Velmu / Joker


Hiukan erikoisempaa väriyhdistelmää tällä kertaa. Keltainen innoitti energisyydellään ja olemalla tytön lempiväri ja sininen tuli noista hyvin sinisistä silmistä. Aiheena on tytön keksimät hahmot eri perheen jäsenille - ne vaihtelevat välillä, mutta esimerkiksi isi on leijona ja äiti on kuningatar. Pikkusisko on aika usein siili tai perhonen. 

En omista juurikaan sinisiä papereita - turkooseja senkin edestä, mutta siniset ovat harvinaisuus. Niimpä tätä sivua varten tuo iso sininen paperi piti tehdä itse. Leimailin ruudukkoa, väritin Distresseillä ja suihkin vettä päälle.

Taustalle maskasin ja painoin maskilla tähtikuviota, levittelin akryylimaalia ja tein kohopastalla tähtiä. Niin ja tulihan sinne maskattua sinisiä ruutujakin. 

Koristeeksi laittelin vähän sitä sun tätä, mitä pöydältä löytyi. Kuvan alla oleva "henkseli" on saatu joulukalenterista viime vuonna ja väritetty Copiceilla. Koristeena on myös nappeja, nauhan pätkä, washia ja leipurinnyöriä. Tarinointi on kirjoitettu korjausnauhan päälle.


Unusual colour combo for me this time - the yellow inspired me and the blue is taken from the really blue eyes of my little girl. The topic is the wonderful imagination of that blue-eyed girl. She tells all kinds of stories and invents characterision to family members - daddy is a lion, mommy a queen and little sister a hedgehog or a butterfly.

I don't own many blue papers. Turquoise, yes, blue, no. So I needed to do that blue paper in the background of the photo. I stamped some grids on the paper and then coloured the whole thing with Distress Ink. Lastly I splashed some water and removed some of the ink. 

I masked and stamped with that mask to add some stars to the background. I also applied acrylic paint, blue ink and modelling paste. 

I used different bits and pieces found on my craft table as decoration. There's some buttons, a stamped and coloured image, piece of ribbon and some washitape and baker's twine. The journaling is written on a piece of correction tape.14 comments:

 1. WOW!!!!!!!! I LOOOOVE the effect on your background! The little stars, the yellow paint and the torn piece of paper all together make an impressive result!!!TFS!!!!

  ReplyDelete
 2. Hauska väriyhdistelmä. :) Oletko värittänyt itse nuo kakkupaperit vai hankkinut ne tuon värisinä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! Nuo on hankittu ihan tuon värisinä Tiimarista, mutta mustesuihkeilla tai vaikka vesivärillä tai teellä kakkupaperien värjäys onnistuu :)

   Delete
 3. Oo, tulipas kivat kohopastatähdet! Ihanat värit leiskassa.

  ReplyDelete
 4. Ooooooh ta page est sublime !!!!
  Très belle composition !

  ReplyDelete
 5. ihana aurinkoinen velmu-sivu!! =)

  ReplyDelete
 6. Ihanan energinen sivu! Olis kiva joskus nähdä mitä kaikkia maskeja sulla on. (ihan vaan että jos on joskus postaamisen puutetta niin siinä yksi idea. jollet ole joskus siitä laitellut..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä idea! Maskit ovatkin viime aikoina lisääntyneet hurjasti, joten voin hyvin tehdä niistä postauksen. Itseasiassa kuvasin maskit jo eilen ;)

   Delete
 7. love the design of the background paper and the details you added.

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...