12/06/2012

Kilpshpad


Lisää leikkimistä uutuustuotteilla eli Dylusioneilla, Crafter's Workshop sabluunoilla ja SODAlisciouksen leimasimilla. Otsikko on dymotettu ja varsin pieni, mutta siinä lukee "Kilpshpad", joka tarkoittaa kilpikonnaa. 3-vuotias on varsinainen tarinan kertoja. Sujuvasti jutellaan aiheesta kuin aiheesta ja keksitään välillä omia sanoja pilke silmäkulmassa. 

Taustalla on 7 Dots Studion paperi, jonka päälle suihkuttelin noita Dylusioneita ja käytin gessoa. Leimailun lisäksi tuli käytettyä myös WOWin keltaista kohojauhetta, jolla kuorrutin myös tuollaisen kehyksen. Tämä kehys on vielä StadiSkräpissä Kialan stanssilla tehtyjä (kiitos!), mutta nykyisin omistan itse saman setin - pakkohan se oli hankkia, kun nuo olivat niin monikäyttöisiä. Osan koristeista päätti kuvan henkilö itse eli tuon vaaleanpunaisen ison sydämen. Lisäksi laitoin paperiliittimen, lankasyherön, Polkkaponin napin ja pienen puusydämen sekä napin. Kuvan takana on myös paperisuikaleita. Tarinointi on kirjoitettu korjausnauhalla vedetylle "viivalle" - idea on skräpistetty, mutten muista kenellä sen ensin näin.

Ps. Nadialla on suuuuuuuri namiarvonta!

Pps. Korjasin eiliseen postaukseen uuden tiedon, 13 valitun joukkoon oli lipsahtanut väärä kuva ja linkki, joten en ollutkaan siinä joukossa. Minä jo ihmettelinkin, heh.More playing around with my shoppings - Dylusion ink spraysCrafter's Workshop stencils amd stamps by SODAlicious. The title is made using Dymo writesr and it's quite small, but it says "Kilpshpad", which means turtle in my daughter's own language. She's now 3 and telling such wonderful stories an inventing them as she tells them. She also invents words, like this kilpshpad, which I think is from words "kilpikonna" and "sköldpadda", which both mean turtle, other one in Finnish and second one in Swedish. Because she speaks both languages, she put the two words together and formed a new one. 

The background is made on a paper by 7 Dots Studio. I just added some sprays and gesso on top. I also used stamping and embossing to make the paper look more "me". The embossing powder is lovely bright yellow by WOW. I also embossed that little frame peeking fro the side of the photo. My daughter wanted me to use that pink felt heart on the page as decoration so I glued it down. I also added paper clip, some thread, a button by Polkkaponi, a small wooden heart and a tiny button as decoration. 

There's a few strips of paper underneath the photo and some washitape from Teippitarha. The journaling is written on top of correction tape - I've scraplifted the idea, but don't remeber who I saw using it first. 

Ps. Nadia has a big giveaway!

Pps. I edited yesterday's post - there was an error announcing the 13 favourites of the DT. There was picture of my page and link to it, but the name wasn't mine. So the name was right and the rest wrong, but now it's sorted out.  
10 comments:

 1. Dylusonit menee varmaan minullekin listalle - tosin taitaa olla vasta joulupukin... Kaunis kokonaisuus. Ihanat värit ja ihania maskeja. Pitäisi vaan miettiä, miten itse voisi järkevästi tehdä maskeja - kalvoa kuitenkin on saatavissa paljon. Muutenkin kuin vain stanssaamalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Askarteluveitsellä leikaten ainakin. Työtä se teettää, mutta jos sen tekee kalvosta, niin sittenhän maski kestää useita käyttökertoja. Tosin eipä valmis maskikaan nyt ihan hirmuisia maksa - eri asia on se, löytyykö siis sellaista kun haluaa. Ja tietty kannattaa pitää silmät avoimena pakkausmuovien yms. suhteen.

   Delete
 2. Ihana!! Ko. embossauajauhet taitaa mennä hankintalistalle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahden jauheen käytön perusteella voin suositella :D Tuo keltainen on herkku ja Birgitin workshopissa käyttämäni hopeinen jauhe suli ihanan tasaiseksi pinnaksi.

   Delete
 3. Ihanan pirteä sivu! Ja tuo tausta on yhtäaikaa rouhea että supersöpö :---)

  ReplyDelete
 4. Ihku, ihan huippuvärit ja tekstuurit! Tukholman Slöjd-detaljerissa oli nuo Dylusions-sprayt tarjouksessa, muutama tuli ostettua... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noissa on aivan ihanat, raikkaat, tosi vahvat värit :) Niin ja kiitos :D

   Delete
 5. Hi Riikka,
  your designs are amazing!!!
  Janna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! And thank you for visiting my blog!

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...