06/05/2012

Hääpäivä / Wedding Anniversery


Pari päivää on nyt jäänyt päivitys välistä, kun on pitänyt kiirettä. Tänään kuitenkin on tarjolla juuri eilen StadiSkräpissä (kiitos Suski!) valmistunutta sivua Inspikseen. En ole varma, saiko pohjana käyttää kuviopaperia, jonka päälle taustaa tekee, mutta yleinen mielipide tuolla tapahtumassa oli, että kyllä tämän pitäisi täyttää tehtävän anto, heh. 

Sivu on tehty helmikuisesta hääpäivästämme, jolloin jätimme lapsoset isovanhemmille hoitoon ja menimme oikein hotelliin yöksi. Tuli myös käytyä elokuvissa ja syötyä hyvin. Kuva on otettu hotellihuoneen ikkunasta, kun aurinko oli nousemassa. Kuvan on itseasiassa ottanut mieheni puhelimellaan, kun kamera ei ollut mukana. 

Taustan työstämisen tosiaan aloitin valmiista kuviopaperista. Lisäsin sen päälle hotellista napatun paperipyyhkeen gessolla. Sitten sivu onkin odotellut inspistä laatikossa ja eilen se sitten tuli. Tai osaltaa, eilen oli mahdollisuus tehdä muutakin kuin "töitä". Aloitin sivun työstämisen leikkaamalla suttupaperista "sunburst" sabluunan mistaamista varten. Vaikka noita valmiita maskeja ja sabluunoita minulla on jonkun verran, tähän piti ihan ehdottomasti saada auringonsäteet. Lopputuloksessa ne kyllä hukkuu aika hyvin, mutta siellä ne on, alimmaisena. Mistasin kuvion keltaisella chalkboardilla kokonaan ja lisäsin tuonne säteiden tyveen hiukan kuparia ja jopa ruskeaa kukkamaskin läpi. Koska mitään ei heitetä pois, leimasin ylimääräiset mistit maskilla tuonne vasempaan ylänurkkaan. Kuivattelin mistit.

Sivu näytti liian keltaiselta ja ruskealta, joten lisäsin alanurkkaan punaista akryylimaalia. Hups, joku taisi juuri kuolla paperin nurkkaan. No, ei muuta kuin keltaista chalkboard-mistiä päälle. Hiukan helpotti. Sitten lisäsin punaista vähän sinne tänne tuputtelemalla mustella punchinellan läpi.

Kaipailin jotain leimaa sivuun, niinpä leimasin numerotaustalla sinne tänne. Jotain lisää olisi tarvinnut ja mieleen tuli joku köynnöstävä kasvi. Itsellä sellaista ei ollut mukana, niin ei muuta kuin huikkaus, että olisiko jollakulla muulla ollut. Ei löytynyt, mutta Veeruliirulla oli mahtava doily-setti, josta sain lainata leimaa (kiitos!). Niinpä pohjalle tuli embossattua pari pitsiliinaa valkoisella. 

Kun nyt oli aloitettu pohjan työstö, niin en osannut vielä lopettaa. Punaista "tahraa" peittämään läimin siis vielä valkoista Stainia. Sitten muistaakseni kokosinkin sivun paperikerrokset. Mukaan tuli myös muutama tarra ja ihana kialan lahjoittama Polkkaponin nappi (kiitos!). Puukuviosydän sai päälleen gessoa ja valkoista kohojauhetta. Otsikko puolestaan sai kevyen tekstileimauksen StazzOnilla. 

Viimeisenä lisäsin sivuun tuon elokuvalipun, sen viereisen journaling tagin (journaling on piilossa) sekä reunoja kiertävät leimaukset. Sivusta tuli ehkä hieman rauhaton verrattuna hääpäivän rauhallisuuteen, mutta olkoon sivu ikäänkuin normaalia arkea, jossa sitten on tuo valokuvan rauhallinen satama, jossa olimme hääpäivänä. Hyvin keksitty, eikö?I made this page yesterday in a good company. There was a small get-to-gether organized by Suski here in Helsinki. The page is about our wedding anniversary last February and I made the page to Get Inspired -challenge.

There's gesso, tissue paper and mists at the background as well as acrylic paint, stamping, embossing and Distress Stains. I enjoyed working with the background and I'm quite happy how the layout turned out. The only thing is that the background is quite busy and that day was so laid-back. But you can think that the background is our normal, daily life and that photograph of the anniversary is that calm haven we had then. I expained to contrast quite well, didn't I, heh?12 comments:

 1. Kivan runsas sivu :)

  Blogistani löytyy sinulle jotain :--D

  ReplyDelete
 2. Hieno, tässä on paljon katseltavaa... Mulla oli vähän samanlainen "veritahraongelma" oman taustapaperini kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, punainen roiske vetää niin helpolla hiukan splatterin suuntaan :D

   Delete
 3. Yllättävä ja tuore värivalinta, vaikka aiheena onkin hääpäivä! Itsellä tulisi vain vaaleanpunaisia ajatuksia mieleen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä olin niin lukkiintunut tuohon aurinkoon, että tuli vaan keltaisia ja punaisia :D

   Delete
 4. Tätä pitikin katsoa moneen kertaan - olipas pläjäystä kerrassaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähän sellainen tapa, että kun oikein innostuu niin kappas kun tulee työstettyä ja työstettyä - ylityöstettyä jopa?

   Delete
 5. Hieno sivu! Katselin kun teit tuota sunburst maskia, loistavasti keksitty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! Se on kun jotain saa päähänsä niin sitten pitää tehdä itse. Tuo onneksi oli helppo tehdä itse - onneksi en keksinyt mitään pitsikuviota... :D

   Delete
 6. Aivan uskomatonta, monimuotoista ja -kerroksisista skäppäilyä! Kuinka jaksatkin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä nautin, kun teen kerroksia eli hyvin jaksaa! :) Kiitokset!

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...