23/04/2012

Ihanaa! / Time of my life


Takana on mitä upein viikonloppu! Inspiraatiota ja ideoita on saatu valtaisat määrät, tavattu ihmisiä ja luotu uusia ystävyyssuhteita. Vieläkin on aika epätodellinen olo. Workshopit olivat ihania ja antoivat niin paljon, vaikka osa tekniikoista tuttuja olikin. Innostunutta porukkaa oli ympärillä ja korviini on kuulunut vain hyvää palautetta. Opettajat olivat otettuja saamastaan huomiosta ja molemmat olivat mitä sydämellisimpiä ihmisiä. Tulevien viikkojen aikana on erinäisiä "kalmanlinjoja" tulossa, mutta välihetkillä koetan myös viimeistellä nämä työpajoissa aloittamani jutut.

We had such a wonderful weekend at the "Passionate about Scrapbooking" event. The workshops were inspiring, the teachers were lovely and heartfelt and the memory of this weekend is something I shall cherish the rest of my life. What a feeling!

16 comments:

 1. Oli kyllä ihana askarteluviikonloppu minullakin, erittäin hyvin järjestetty tapahtuma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yhteistyöllä se sujuu :) Välitän kiitokset Miralle!

   Delete
 2. Humn, kaikki hehkuttaa tätä tapahtumaa niin paljon, että jos sitä itsekin lähtisi joskus mukaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin suositella lämpimästi, oli aivan ihanaa!

   Delete
 3. Kiitos Riikka seurasta ja kaikesta siitä työstä mitä olet tehnyt että viikonloppu oli meille kaikille niin mahtavan hyvin onnistunut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset itsellesi - olet superinspiroivaa seuraa!

   Kiitokset kiitoksista :") Mukava, jos viikonloppu onnistui mielestäsi!

   Delete
 4. Olipa ihana viikonloppu ja pisteenä ii:n päälle oli toi viimeinen workshop.... Jälkikäteen harmitti pari muutakin, jolle olisi ollut kiva osallistua. Ensi kerralla sitten ;) Oli kiva saada sinullekin lopultakin kasvot ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Workshopit oli tosiaan aivan ihania! Ensi kerralla tosiaan sitten enemmän - mullekin nimittäin jäi se olo, vaikka osallistuin kolmelle! :D

   Oli tosiaan kiva treffata! Nyt mä arvaan tulla juttelemaan muissakin tapahtumissa :)

   Delete
 5. Itse olin mukana Intohimona Skräppäyksessä ensimmäistä kertaa ja taatusti tulen toistekin! Järjestelyt toimivat tosi hyvin ja workshopit olivat aivan ihania (olin mukana kahdessa: For the love of masking ja Rev it up ja ne olivat ihanan erilaisia). En ole paljoa skräpännyt aiemmin, vaan ennemminkin tehnyt kortteja, mutta nyt on jo kaksi minialbumia suunnitteilla. Kun vaan äkkiä saisi valokuvat tilattua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kuinka kiva kuulla, että kaikki sujui sinusta(kin) mainiosti ja hienoa, että skräppikärpänen puri ;) Ifillä on muuten tänään vielä voimassa kuvatarjous, vink, vink.

   Delete
 6. Kiitos viälä tätäkin kautta! <3

  Oli kiva nähärä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset kiitoksista :") Oli tosiaan kiva nähdä!

   Delete
 7. Iso kiitos järjestämisestä ja kaikesta vaivannäöstäsi tapahtuman eteen! Tapahtuma oli kyllä aivan mahtava ja ylitti jopa kaikki odotukset (jotka olivat näin ekakertalaisella vieläpä aika kovat, kun oli vain aiemmin kuullut juttuja ja hehkutusta aiemmista tapahtumista)!
  Kannattaa siis olla ylpeä! :)
  Ja oli kiva nähdä taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset kiitoksista! :) Minä olin vaan "rouva englanti" eli enkunkieliset jutut hoitelin. Todella mukava, että tapahtuma jopa ylitti odotukset!

   Oli todella mukava nähdä, vaikkakin vähän pikaisesti. La olin jotenkin niin menossa koko päivän, ettei malttanut pysähtyä yhteen paikkaan pitkäksi aikaa ja su taas sitten skräppäykset painoin päälle :D

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...