01/04/2012

Amalian haasteeseen / For Amalia's challenge


Amalian huhtikuun haasteena on kutistemuovi ja siitä tehdyt koristeet. Minä päätin tehdä koristeita skräppisivuissa käytettäviksi. Leikkelin kirkkaasta kutistemuovista kukkia stanssin avulla ja muotoilin ne kolmiulotteiseksi kuumina. 

Pohjana sivussa on yksi noista kuolatuista MME:n Follow Your Heart -sarjan papruista. Lisäsin "itseäni" siihen musteella, mistillä, embossaamalla, akryylimaalilla ja gessolla. Heh. Minä en sitten osaa olla läträämättä. Mitään kauheasti en halunnut paperiin tehdä, kun tuo nurkan kuviointi on niin kaunis, mutta hiukan kuitenkin. 

Olisin halunnut sivuun valkoisen kakkupaperin, mutta ne olivat mystisesti loppuneet, joten käänsin sinisen paperin nurinpäin. Näin jälkikäteen sivua katsellessa olen vakuuttunut, että tämä oli jopa parempi ratkaisu kuin hurjan valkoinen kakkupaperi. Pienet koristepaperisuikaleet on silppulaatikosta. Yhden kuvioin (kulma)lävistäjällä pitsimäiseksi. Kehys on stanssattu Stadi Skräpissä kialan stanssilla - kiitos! 

Leikkasin osan kuvioista sormiveitsellä, niin että sain paperia tai kuvan sinne alle. Koristeiden kanssa menin taas sekaisin ja liittelin niiden kutistemuovikukkien lisäksi vähän sitä sun tätä sivuun. Teippiröyhelöt olivat ajatuksissa ihan heti ja ne lisäilinkin heti papereiden jälkeen, ennen kuvaa, jotta sain ompelut tehtyä. Mukana on myös metallinen lintukoriste, nappeja ja puolihelmiä. Raaskin lätkäistä myös yhden Priman kukan sivuun.

I made this page for an inspiration to this month's Amalia's challenge. The challenge is to use shrink plastic and I made subtle flower decorations. Can you spot them from the big picture?

6 comments:

 1. Hieno! Jotenkin yleensä karsastan tuota otsikon väriä, mutta tämä toimii kivasti!

  ReplyDelete
 2. Ihanaihanaihana leiska jälleen! Kuolaan kyllä noita MME:n uutuuspapruja aivan älyttömästi kiitos sinun :--) Toistan itseäni, mutta empä juuri muuta osaa sanoa kuin että aivan älyttömän hieno sivu :)

  ReplyDelete
 3. Emmo: Kiitokset!

  Olen huomannut, että olen otsikoissa siirtymässä kovin vahvasti musta/valkoinen vaihtoehtoihin, joten oli ihanaa välillä törkätä värikäs otiskko :D

  Anniska: Kiitokset :) MMEn paprut on kyllä NAMEJA! Mä en ole edes niitä kauheasti käyttänyt kun vaan ihailen :D Tosin jos tarpeeksi ihailen, enkä käytä, saattaa käydä niin, että siellä ne hilloontuu...

  Emi: Kiitokset!

  ReplyDelete
 4. voihan ihanuutta jälleen!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...