26/02/2012

Muikkunen käsinojalla / Snufkin on a sofa


Meillä oli perjantaina skräppäilemässä 12-vuotias tyttö, jota kovin kiinnostaa askartelu. Täytyy sanoa, että sitä luovuuden määrää oli upea katsella! Minä touhusin samalla omaa leiskaa, jonka viimeistelin lauantaina. 

Taustapaperi on 7 Dots Designia ja se sopi tähän sivuun täydellisesti - väri ja kuosi toistaa tuota kuvassa olevaa paitaa. Halusin joukkoon myös hiukan väriä ja lisäilin keltaista akryylimaalia roiskeina ja kortilla vetämällä, mutta vihreähän siitä tuli. No, menee noinkin. Taustalle embossasin myös tiiliseinää valkoisella ja sivun ollessa lähes valmis sävytin liian valkoista aluetta Copiceilla.

Koristeina on taas sitä sun tätä laatikosta löytynyttä. Tuo puinen oksakuvio on Turusta Presentosta. Maalailin sitä sieltä täältä valkoisella ja värittömällä krakreelausmaalilla. Ihana kello-koriste puolestaan on Nauhataivaasta ja tuo iso lintu taisi tulla joulukalenterivaihdosta. Värjäsin tirpan musteilla, embossasin tekstiä ja värjäsin vähän lisää. Keltainen perhonen on vanha kiiltokuva.
I had the pleasure to do some scrapbooking with a 12-year-old girl Friday. She's really enthusiastic about crafts and tried scrapbooking for the first time - I'm in awe for her creativity! She didn't quite finish her page yet - we had too little time - but  I managed to make this page while we sat together. 

4 comments:

 1. Turkoosia, nam. Tiiliskivisysteemikin näyttää hyvältä. Ja tuo lintu, voih.

  ReplyDelete
 2. Vau, kerrassaan taas niin upea skräppäys!!

  ReplyDelete
 3. mää olen miettiny monesti, että mitä kaikkea sää jätät tekemättä, ku oot niin tuottelias (JA TAITAVA) tekee näitä askarteluja? eikö teillä pestä pyykkiä, tai syödä? eli miten sää käytät aikas? mullon melkeen samanikäset lapset enkä ehi tekee juur mitn :D

  ReplyDelete
 4. maikko: Turkoosia joo :) Toinenkin turkoosi sivu on tulossa tässä lähiaikoina, kunhan ehdin :D

  Creomi: Kiitokset!

  Anonyymi: Hankala vastata, mitä en tee. :D

  Mutta joo, kyllä meillä pyykkiä pestään, silitetään, käydään kaupassa, tehdään ruokaa ja syödäänkin. Ja usein jopa minä teen nuo kyseiset jutut :D

  Päikkäriaikana (pari tuntia) ehtii vaikka ja mitä, samoin iltaisin, kun lapset jo nukkuu ja itse ei vielä mene petiin (~21-23).

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...