13/01/2012

Minä & faari - Me and my grandpa


Laitetaas toinen vanhoista leiskoista tänään ulos. Tein tämän Helsingin Kädentaito-tapahtumassa Amalian osastolla. Silloin se tuntui ihan kivalta, mutta näin jälkikäteen ja uuden tyylin vallassa ei tuo ole enää mistään kotoisin. 


This is the first of two older LOs I have in my drafts. This is made last year while being in the crafts fair. The topic is my older daughter and granpa.

Then the LO seemed quite nice, but now afterwards and with the new style, I don't like it at all.

7 comments:

 1. Aivan upea leiska! Tuntuu EDELLEEN kivalta!!!

  ReplyDelete
 2. On tää jostain kotosin, niin hieno! :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis sivu!!!

  Mukavia oivalluksia ja tuo alareunan "silppu" on upeasti käytetty!

  ReplyDelete
 4. Ihan täydellinen sivu! Tosi ihana :)

  ReplyDelete
 5. minusta tämä on hieno edelleenkin, mutta ymmärrän kyllä sun fiilikset, kun uusi tyyli on niin toisenlainen. ja varmasti vaikuttaa, kun olet itsekin uudesta niin innoissasi (ja syystäkin!).

  kuva ja värimaailma ovat ihanat, sopivan faarimaista fiilistä.

  ReplyDelete
 6. Merkku: Kiitokset :) Jotenkin tämä paperia paperin päälle tuntuu niin blaah tällä hetkellä kun kaiken maailman maali- ja apuaineet kiinnostaa.

  Kaisa: Kiitokset :)

  Marika: Kiitos :) Se on sitä, kun mitään ei voi heittää pois. Mulla on laatikon täynnä stanssattujen kuvioiden jämäpapereita - johonkin voi tarvita :D

  Riitta Sinikka: Kiitos :)

  Emi: Kiitokset :D

  maikko: Jotenkin tosiaan kun tuo kaiken maailman apuaineilla sotkeminen on nyt niin in mulla niin tällaiset pelkästä paperista tehdyt leiskat vaikuttaa niin... yksinkertaisilta, helpoilta? Mä luulen, että sä tajuat, vaikken osaakaan nyt selittää :)

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...