30/01/2012

Luomisentuskaa - Struggle to create


Mielessä on lukematon määrä ideoita, joista joitain olen nyt saanut toteutettua. Tämä teippejä ristiin rastiin pohja on ollut mielessä jo hetken ja Mokossa sain sivun valmiiksi. Aiheena on pienemmän tytön "luomisen tuska" - kun ei saa maalailla lattialle tai syödä maalia tai maalata isosiskon paperille. A on hyvin tempperamenttinen, tulta ja tappuraa. Kun hermot menee, mieltä osoitetaan kunnolla.

Sivun pohjalle liimailin erilaisia washiteippejä ristiin rastiin. Suurin osa taitaa olla Teippitarhasta, mutta mukana on myös Hamblyn herkku pitsiteippiä. Teippien lisäksi lisäilin pohjaan hiukan valkoisia roiskeita gessolla ja muutaman mustan ja keltaisen maalialueen kortilla vetämällä. Ihan alimmaisena on kuva pohjasta ennen mitään muuta kerrosta. Kun sitten aloin pohjaa työstämään, lisäsin siihen kuvioita musteella ja kohojauheella. Tuputon mustetta punchinellan ja aakkossabluunan läpi ja leimailin koukeron ja viirinauhan kohojauheella. 

Papereita tässä sivussa ei montaa ole - keltaista aaltopahvia, mustaa, valkopilkkuista kuviopaperia ja keltaista yksiväristä. Koristetta onkin sitten taas jos jonkinlaista. On tarraa, paperikuviota, siirtokuvaa, itse tehty kalvokoriste, punchinellaa, niittejä ja jopa haaraniitti. 
I have countless number of ideas in my mind whole time. This masking tape background has been quite some time in my mind, but finally I had time and a topic to make it real. The LO is about my younger daughter having a struggle to create - she hate's when she can't a) eat the paint b) paint directly to the floor c) paint to her big sister's paper.

I used quite a few papers in this LO, three to be precise. But there's plenty of embellishments! There's for example stickers, brads, staples, punchinella, netting and rub-ons.

7 comments:

 1. Aevan ihana. Luomisen tuska etenkin välittyy! Asennetta !

  ReplyDelete
 2. Hieno ja hurja sivu! Loistava! Kaiken näyttävyyden lisäksi lempparini on mainiosti laadittu teksti.

  Alin kuva on muuten eri päin kuin lopullinen. Ei sinänsä väliä mutta mainitsen nyt kun päässäni vertailin taustaa ja valmista ja hoksasin että pitää vähän päätä heilutella että niitä pystyy täsmällisesti vertaamaan. ;-)

  ReplyDelete
 3. juu, edelleen näyttää oikein upealta ja teksti asettuu paikoilleen täydellisesti. ennen-jälkeen kuvat on myös hauskoja, joten kiva kun kuvailet myös pohjat :)

  ReplyDelete
 4. Muruska: Kiitokset :D Mies ihmetteli, kun kuvasin mielipidettään ilmaisevaa tyttöä - mutta kun oli tämä sivu jo mielessä heti! :D

  Katjuska: Kiitokset :)

  sannika: Tekstit on hankalia mulle, tai siis se, että saisi sen päässään olevan tunteen, ajatuksen puetuksi järkeväksi sanoiksi.

  Hyvä huomio! En ollut itse huomannut ollenkaan - pohja vaiheessa ajattelin ilmeisesti käyttää pohjaa noin, mutta sitten se onkin pyörinyt... Pitänee seuraavassa sivussa pitää huolta, että menee "ennen" ja "jälkeen" kuvat oikein - on helpompi vertailla! Kiitokset :)

  maikko: Kiitokset :) Ajattelin, että voisi olla hauskaa nähdä, millainen pohja on tosiaan ennen kuin sille kaikkea änkee päälle :D

  ReplyDelete
 5. Upeasti olet yhdistellyt taas erilaisia koristeita. Kivasti nuo tarinointilaput on koholla. Upea aihe ja toteutus!

  ReplyDelete
 6. Jeppula: Kiitokset! Tarinointisuikaileisiin piti koettaa jotain uutta ja päätin sitten tehdä niistä 3D :D Hyvin bongattu!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...