07/03/2023

Kursseja Klemmarikellarissa


ENG Hi there and happy new week! Today I'm sharing two new workshop dates, this time in Turku, Finland. As the workshops are in Finland and probably held in Finnish, I'm again switching to my mother tongue for the post. Should you be in Turku during May, please feel free to enroll! I can keep the workshop in two languages if that's the case! 

FI Heippa hei! Jokin aika sitten bloggasin kolme kokonaan uutta kurssia. Tänään kaksi kursseista saa uudet päivät ja paikan, sillä toukokuussa ollaan Turun suunnalla Klemmarikellarissa. 

Molemmat kurssit ovat samana, äitienpäivää edeltävänä lauantaina, 13.5. Aamupäivällä tehdään kanvasta ja iltapäivän puolella miniä. Ilmoittautuminen kursseille alkaa saman tein ja ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan kursseille mahtuu kahdeksan osallistujaa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja lähellä kurssiajankohtaa perutusta paikasta, mikäli siihen ei saa sijaista, peritään maksu. Jotta kurssit toteutuvat tulee molemmilla kursseilla olla viisi osallistujaa - tai yhteensä 10 osallistujaa jaettuna eri kursseille.

Aamusella tuona lauantaina aloitellaan kurssilla "Tempus Fugit". Tämä kanvas on saanut innoituksensa ajan liidosta ja taustaan tehdäänkin itse ruostepasta. Kurssin aikana tutuiksi tulevat gesso ja gel medium. Kurssi on jaettu kahteen osaan ja välissä on noin tunnin tauko kuivumisajan takia. 

Kurssin hinta on 38 € sisältäen materiaalit, tiivistetyt kirjalliset ohjeet ja ohjauksen. Osa materiaaleista on kurssikitissä, osa jaettavana kurssin aikana. 

Iltapäivän puolella puolestaan on kurssi "Imagine a little", joka kehoittaa kuvittelemaan. Kurssilla tehdään minialbumi tagisivuin. Albumi valmistuu kurssin aikana, mutta epäilen, että ainakin osa sisäsivujen koristeluista jää kotiin. Tähän albumiin käytetään kangasta, akryylimaaleja, leimailua sekä vesiliukoista liitua.

Kurssin hinta on 38 € sisältäen materiaalit, tiivistetyt kirjalliset ohjeet ja ohjauksen. Osa materiaaleista on kurssikitissä, osa jaettavana kurssin aikana. Kurssikitti saattaa erota mallityöstä vähän, esim. kankaan ja tekstitarrojen osalta.

Kiitos kun vierailit blogissani tänään! Mukavaa tiistaita!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...