10/03/2019

Craftaamo!


Hi there and sweet Sunday! Today's post is about workshops in Finland this autumn! As the event is in Finland, I'm switching to Finnish for this post. But if you'd like to attend, you can find more info here (link) in Finnish, at the event's own blog. The first workshop is unfortunately already fully booked, but there's still a couple of spaces left in the layout workshop. 

Heippa ja ihanaa sunnuntaita! Vaihdan suomeen tämän postauksen ajaksi kun kyseessä on syksyiset kurssit Craftaamossa! Lisää tapahtumasta löytyy täältä (linkki), tapahtuman omasta blogista.

Olen niin iloinen, kun minua pyydettiin mukaan kurssittamaan! Toiveena oli kortteja ja skräppisivuja ja sellaiset siis kehitin! Valitettavasti korttikurssi on jo ihan täynnä, mutta skräppisivuun on vielä muutamia paikkoja vapaana. 

Korttikurssilla tehdään sarja kortteja käyttäen sekatekniikkaa. Gessoa, leimailua, musteita - tehdään kerroksia ja sitten koristellaan kortit vanhoilla kuvilla ja kukilla. Skräppisivussa puolestaan leikitään erilaisilla kynillä ja kokeillaan, mitä niillä voi tehdä. 


Toivottavasti syyskuussa nähdään! No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...