23/01/2015

Kursseja Etelä-Suomessa

This post is about workshops in Finland this spring. Looking for the hop? Please follow this link!

Pitkästä aikaa postaus suomeksi, sillä keväällä on tulossa kaksi kurssia - toinen Salossa ja toinen Turussa. Alla lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa!

"Unfamiliar flowers glow on the shore" - Mulperi, Salo sunnuntai 26.4. klo 9-12

ATCt eli "artistic trading card" -kortit ovat mainio paikka erilaisille kokeiluille. Ne ovat ehkä pieniä kooltaan, mutta niihin saa liitettyä tekniikan jos toisenkin. Tällä kurssilla leikitään Finnabairin Art Mediums -tuotteilla ja tehdään kortteja, joissa on erilaisia kerroksia ja sekatekniikkaa.

Kurssin hinta on 32€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Osallistujia 8.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.


"She was wearing summer on her hair" - Klemmarikellari, Turku sunnuntai 17.5. klo 11-15

Ajattele kesää. Jos sinun pitäisi vangita vuodenajan henkilöitymä kankaalle, miltä hän näyttäisi? Tällä kurssilla tehdään kanvas keijumaisesta naisesta sekatekniikan keinoin. Käytämme gel mediumia, gessoa, mistejä ja PanPastelleja. Lopputulos on pehmeä, unenomainen kanvas, jossa on paljon tekstuuria ja elementtejä.

Kurssin hinta on 36€ / hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. KURSSI ON TÄYNNÄ. Kurssi sopii kaikille eikä vaadi piirtämistä ellei niin halua.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...