13/08/2013

Sneaks - Uudet kurssit

Here's some info about upcoming workshops in Finnish.


"Get a grid!" - Mulperi, Salo 26.10. klo 11-14

Project Life -tyyppinen skräppääminen on kovassa nosteessa. Se on helppoa ja nopeaa jaettuihin muovitaskuihin tehtävää muistojen tallentamista. Kurssilla tutustutaan tähän ajatusmaailmaan ja tehdään kerrostettuja pieniä kortteja, joissa näkyy oma kädenjälki. Kurssilla käytetään mm. embossausta, paljetteja, ompelua ja "Fab Foil" -kalvoa.

Kurssin hinta 30 €/hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen askartelupuoti@mulperi.fi. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Ilmoittautumisaikaa on 13.10. asti.


"Heart full of song" - Tiilivuorentupa, Rauma 3.11. klo 15-18

Alkoholimusteet jäävät usein vesi- tai öljyliukoisten musteiden varjoon. Niillä kuitenkin pystyy työstämään montaa materiaalia ja luomaan hienoja efektejä. Tällä kurssilla käytetään alkoholimusteita niin taustan tekoon kuin koristeisiinkin. Kurssilla käytetään musteiden lisäksi mistejä ja gessoa.

Kurssin hinta 34 €/hlö, johon sisältyy käytettävät materiaalit. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 8. Kurssi sopii kaikille paperiaskartelijoille. 

Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin(a)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Ilmoittautumisaikaa on 20.10. asti. Samana päivänä myös Minnan kurssi aamusella!


Ja sitten ilmoittautumaan! Tervetuloa kurssille!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...