21/06/2013

Up - July Sketchbook365


It's the third Friday of the month and time for another Sketchbook challenge! I made the layout using BasicGrey supplies that were sponsored for the DT. 

Underneath the paper layers there's some gesso and tissue paper and misting, too. I used the letter stickers in the Kneehighs collection pack as masks, but when layering the stuff covered almost all of them. Ooops. 

The topic of the page is my older daughter and her enthusiasm to climbing. The pictures are taken this spring, when there were still snow on the ground. She's sitting on a playground glimb-thingie that she loves to climb - during this summer I've taken several photos of her sitting at the exact same place.

Have a great Friday and Midsummer night's eve!


Tänään on kuukauden kolmas perjantai ja uuden Sketchbook-haasteen aika! Tein tämän sivun Basic Greyn tarvikkeilla, jotka yritys ystävällisesti lahjoitti DTläisille. 

Kaikkien paperikerrosten alla on gessoa ja silkkipaperia sekä mistailua. Käytin Kneehighs-kokoelman tarra-aakkosia maskeina, mutta kun kokosin päällä olevat kerrokset onnistuin peittämään lähes kaikki. Hups. 

Sivun aiheena on vanhempi tyttöni ja hänen innostuksensa kiipeilyyn. Kuva on otettu keväällä, kun vielä oli lunta maassa, mutta minulla on monen monta kuvaa tältä kesältä, jossa hän istuu samassa paikassa.

Iloista perjantaita ja juhannusaattoa!


Materials: Basic Grey, Talens, Fiskars, Studio Calico, Tattered Angels, Sodalicious

2 comments:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...