16/03/2013

Congratulations / Paljon onnea!Remember the giveaway? I put it up as a thank you because I've been having this blog about 3,5 years now and the visitor counter reached 300 000 visitors. 

Thank you all who participated! It was wonderful to read your comments!

I drew the winner using random.org and Lady Luck favoured Marja-Leena! Congratulations! Please send  your postal address to me, rkovasin@gmail.com! Please contact me within a week.


Muistatteko bloginamini? Laitoin sen kiitoksena pystyyn, koska blogi on ollut olemassa noin 3,5 vuotta ja kävijälaskuri saavutti 300 000 kävijää. 

Suurkiitos kaikille osallistuneille! Oli ihana lukea kommenttejanne!

Arvoin voittajan random.orgilla ja onnetar suosi Marja-Leenaa! Paljon onnea! Lähetäthän osoitteesi sähköpostiini rkovasin@gmail.com, niin saan palkinnon matkaan! Otathan yhteyttä viikon kuluessa.

3 comments:

Unknown said...

Onnitteluita Marja-Leenalle!

Marja-Leena said...

♥♥♥ Voi että! Ihanaa! Kiitos! Yritin jo aikaisemmin kommentoida ja kiittää, mutta en onnistunut, koska olisi pitänyt laittaa kiitokset anonyymina ja sitä mahdollisuutta blogissasi ei ole. Olisin kyllä kertonut kuka olen. (Kun käytän jonkun muun konetta, minun on kirjauduttava puhelimeni viestiin lähetetyn koodin kautta, enkä halunnut tehdä sitä.) Siksi kiitokseni nyt tulevat näin viiveellä! Mutta sitä sydämellisemmät kiitokset! ♥♥♥

Riikka Kovasin said...

Eipä kestä kiitellä :) Paketti lähti tänään postiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...