16/09/2012

Eilinen / Yesterday



Olipa eilen mukavaa! Siitä kuuluu kiitos kaikille kurssilla olleille! Eilen siis gessoiltiin Amaliassa ja ryhmän käsissä synty huikean hienoja sivuja. Monet vaikuttivat innostuvan gessosta - se onkin aivan mainio aine! Keväälle tuli myös suunniteltua tai lähinnä ajateltua jotain mistauskurssia. 

What a fun workshop it was yesterday! Thank you all my lovely students! I held a gesso workshop yesterday at Amalia and the people participating created gorgeous pages!  

4 comments:

Thuja said...

Kiitokset eilisestä! Hauskaa oli! Tosin koskapa askarteleminen ei olisi hauskaa. :) Voi hyvinkin olla, että gessoa pääsee jatkossakin tuotoksiini. :)

Itse innostuin tekemään sivuni valmiiksi heti kotiin päästyäni ja sainpa jopa blogattuakin sen samoin tein: http://tuijanjutut.wordpress.com/2012/09/15/ma-skrappaan-sittenkin/

Riikka Kovasin said...

Kiitos itsellesi, Thuja! Mahtava kuulla, että innostus jäi päälle - sivusta tuli huisin hieno! Ihailin maaliläikkiä jo kurssilla!

Maria said...

Jep, hauskaa oli! Minäkin tein leiskan valmiiksi -kävin ostamassa oman purkin gessoakin-, mutta valitettavasti osa ohjeista ehti unohtua tässä välissä ja opin sitten kantapään kautta, että gesso levittää jo kuivuneenkin musteen värit :D Tämän lisäksi sain rakon pikkurilliini, kun hankasin liian innokkaasti vaaleanrusehtavaa Distressiä gessotettujen sideharsojen päälle :D

Riikka Kovasin said...

Kuulostaa loistavalta! Siis ei se, että pikkurillissä on rakko, mutta juuri tuo tekemisen kautta oppiminen. Silleen minäkin suurimman osan jutuista keksin - mm. juuri tuon mustejutun. Jälkeenpäin ajateltuna sehän on ihan järkevä, mutta eipä heti tullut mieleen, että gesso (märkänä aineena) saa tosiaan vesireagoivat musteet reagoimaan.

Suurkiitos kurssilla olosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...