16/07/2012

Toinen video / Second video

Teinpä nyt sitten videon samaisesta aiheesta, josta tein tutoriaalin Scrap365:sen blogihyppelyyn - sieltä se löytyy pdf-muodossa, tässä nyt videona. Tämä on oikeastaan neljäs videoni, sillä kaksi muuta on myös valmiina, mutta niitä ei voi ihan vielä julkaista. Lisää on kuitenkin tulossa! Kommentteja otetaan vastaan oikein mielellään!

My second video is here! Or rather this is the fourth one, but I can't yet show you the other two. The subject is the same I did a tutorial for the Scrap365's blog hop - you can find the pdf version here. Please, tell me what do you think! And there's more to come!



10 comments:

Merkku said...

Tykkään näistä sun videoistasi! Hurjasti!
Ne on selkeitä ja tykkään siitä että lisäneuvot annetaan tekstin muodossa ilman puhetta! Kun oon katsellut erilaisia tutoriaaleja/videoita oon todennut että joillakin on selkeä ulosanti ja heidän videoitaan on helppo ja mukava seurata mutta valitettavasti on myös sellaisia missä puhe ärsyttää suunnattomasti. Hössötetään loputtomasti ja korostetaan jonkun asian ihanuutta sen kymmenet kerrat vaikka sehän näkyy kuvassakin kuinka ihana se on!!!
Tämä ei tarkoita SINUA että sulla olis huono ulosanti vaan ihan yleisesti oon tehnyt huomioita. Sitäpaitsi sun videot on helppoja seurata ja hyvin ymmärrettäviä. Musiikit on hienoja (niistä saa ilmeisesti kiittää Kentsua)!

SannaS said...

superkiva video!! tykkään kovasti selkeästä ulkoasusta ja myös siitä kun on tekstit... =)

A-L said...

Selkeä video, annoit ideaa syksyn kuvistunnille. Kiitos!

Riikka Kovasin said...

Kiitokset :")Todella mukava kuulla, että videoita jaksaa katsoa! Kannustaa tekemään lisää ja vielä parempia :) Ja tämä ei siis tarkoita sitä, etteikö risujakin saa antaa - niistähän sitä tietää, MITÄ parantaa :)

Musiikit on tosiaan Kentsun käsialaa - tilaustöitä ;D

Riikka Kovasin said...

Kiitoksia! Kiva kuulla, että tekstit on mieleen - ne kun on helpompia tehdä kuin yrittää selittää englanniksi. Menisi lukemattomia otoksia, kun yrittäisi paapattaa :D

Riikka Kovasin said...

Suurkiitos itsellesi :) Mukava, että inspiroin! :)

Jessica said...

makes a great background, thank you for showing! :)

Riikka Kovasin said...

Thank you for leaving a comment! :)

Puuhis said...

Hyvä video ja aivan mahtava lopputulos.

Riikka Kovasin said...

Kiitokset :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...