16/01/2012

Lasten kanssa tehtyä / Made with the kids


Nämä kaksi juttua on tehty Fiskarettesiin - munakennomonsteri ja kultainen kruunu.


Two children's crafts made for Fiskarettes - a monster out of egg carton and a golden crown.

6 comments:

Marika said...

Toi munakenno monsteri on kyllä huippu! :D

Riikka Kovasin said...

Marika: Kiitos :D

//visuaalisestivaativa// said...

Hei, mun on pitänyt kysyä tätä jo tosi kauan. Olen siis aina ihan ymmyrkäisenä täällä kun te askartelette lasten kanssa niin paljon ja niin ihania juttuja. Olen oikeastaan ihan puhtaasti kade koska nää on niin hienoja.

Mua kiinnostaa kuitenkin, että mitä näille tapahtuu myöhemmin? Siirtyvätkö ne salaa kierrätykseen tai roskiin kuvaamisen jälkeen, lasten kanssa yhdessä eteenpäin kohti vihreämpiä munakennomaita vai miten? Säästättekö osan? Vai onko teillä joku salainen kaappi täynnä askarteluja?

En siis halua millään muotoa edes vihjata näiden kuuluvan roskiin vaan olen näin oman tavaramäärän vähentämisen keskellä pohtinut tätä lasten askartelut -asiaa. Valaise minua oi jooko!

Riikka Kovasin said...

kottarainen: Heh, kiitos :D

Älä huoli, en ottanut asiaa silleen, että vihjaisit roskiin kuulumisesta! Näistä kolmiulotteisista töistä aika harva jää säästöön ihan juuri tilan takia. Kaikki askartelut kuvataan ensin ja sitten ne menee joko "näytille" hyllyn reunalle tms tai suoraan lasten leikkiin. Näytillä olleet työt siirtyvät sitten esittelyn jälkeen leikkiin ja kun ne aika usein sitten päätyvät päreiksi, on osaset helppo joko kierrättää uuteen askarteluun ja heittää loput pois.

Osa noista kolmiulotteisista jutuista on säästössä tyttöjen omissa "muistojen laatikoissa", mutta suurin osa tulee niissä olemaan kuvina. Eli tulostutan askartelujen kuvat ja liitän laatikoissa oleviin pieniin valokuva-albumeihin.

Valaisiko ollenkaan? :D

//visuaalisestivaativa// said...

Kiitos! Valaisi itseasiassa tosi paljon. :) Mukavaa, että jaksasit vastata ihan kunnolla kun olen oikeasti miettinyt tätä paljon muutenkin askartelujuttujen kanssa.

Onko teille erikseen "askartelukuva-albumit" vai menevätkö nämä joidenkin muiden kuvien kanssa samaan? :)

Riikka Kovasin said...

kottarainen: Eipä kestä kiitellä, hyvä että helppasi :)

Meillä on itseasiassa valokuva- ja skräppialbumi poikineen. Molemmille likoille on omat skräppi- ja valokuva-albumit. Sitten on sellainen perheen yhteinen valokuva-albumi ja sellainen "kaikki muut paitsi A:n ja K:n sivut" skräppikansiokin. Lisäksi on Project Life 2011. Niin ja siis sitten tietenkin nuo askarteluvalokuva-albumit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...