11/11/2011

Ompelukaappi


Kuva on kauhean epäselvä, mutta ajattelin vilauttaa ompelukaappiani, kun sen sain järjestettyä. Nyt on koneet tasolla heti käyttövalmiina kun vaan ovet avaa. Kankaat siinä vieressä, kaavat ylhäällä. Ompelutarvikkeet tuossa laatikostossa ja ylimmäisessä ritiläkorissa.

Lahjapaperit menivät kaapin takaseinälle isoihin koukkuihin. Ylähyllyllä isossa muovilaatikossa on vanut, pikkuisissa päällystetyissä kenkälaatikoissa on mm. korutarvikkeet, tukikankaat ja tyllit.

Ps. Olisiko jollakulla vintillä pölyyntymässä himmeliä, jonka saisi ostaa? Mikäli sellainen löytyy, kuva ois kiva kera hintapyynnön osoitteseen info . paperiliitin @ gmail . com (poista välit).

8 comments:

Maaret said...

Onpas sulla kätevä työpiste :)

sunny said...

Ihana ompelunurkkaus :) Jos himmeliä ei löydy niin joulumarkkinoilta suurtorilta työkeskuksen osastolta sellaisen voi löytää...
-Sanna

Jolanda said...

hyvin oot saanut kaiken piiloon lapsilta ja näkyviltä, varsin varteenotettava vaihtoehto tuollainen jos joskus joudun huoneestani luopumaan..;)

Anski said...

Voi miten kätevä ja kivalle näyttävä ompelukaappi!

Riikka Kovasin said...

Maaret: Joo, tuo on kyllä kätevä. Ei se silti ole kyllä noiden ompeluksien valmistumisnopeutta kauheasti lisännyt... liikaa kaikkea :D

sanna: Kiitos vinkistä! Pitää pitää silmät auki markkinoilla. Haluaisin siis himmelin tuunattavaksi :D

Jolanda: Tämä on varsin kätevä, joo. Helppokäyttöinen, mutta pois silmistä :)

Anski: Kiitos :)

Andra said...

Ihana ompelukaappi :)

Kiki said...

Ihanan toimiva! Voi kun olisi tuollainen!

Riikka Kovasin said...

Andra: Kiitos :)

Kiki: Tämä on ihan kätevä, joo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...