11/11/2011

Ompelukaappi


Kuva on kauhean epäselvä, mutta ajattelin vilauttaa ompelukaappiani, kun sen sain järjestettyä. Nyt on koneet tasolla heti käyttövalmiina kun vaan ovet avaa. Kankaat siinä vieressä, kaavat ylhäällä. Ompelutarvikkeet tuossa laatikostossa ja ylimmäisessä ritiläkorissa.

Lahjapaperit menivät kaapin takaseinälle isoihin koukkuihin. Ylähyllyllä isossa muovilaatikossa on vanut, pikkuisissa päällystetyissä kenkälaatikoissa on mm. korutarvikkeet, tukikankaat ja tyllit.

Ps. Olisiko jollakulla vintillä pölyyntymässä himmeliä, jonka saisi ostaa? Mikäli sellainen löytyy, kuva ois kiva kera hintapyynnön osoitteseen info . paperiliitin @ gmail . com (poista välit).

8 comments:

 1. Onpas sulla kätevä työpiste :)

  ReplyDelete
 2. Ihana ompelunurkkaus :) Jos himmeliä ei löydy niin joulumarkkinoilta suurtorilta työkeskuksen osastolta sellaisen voi löytää...
  -Sanna

  ReplyDelete
 3. hyvin oot saanut kaiken piiloon lapsilta ja näkyviltä, varsin varteenotettava vaihtoehto tuollainen jos joskus joudun huoneestani luopumaan..;)

  ReplyDelete
 4. Voi miten kätevä ja kivalle näyttävä ompelukaappi!

  ReplyDelete
 5. Maaret: Joo, tuo on kyllä kätevä. Ei se silti ole kyllä noiden ompeluksien valmistumisnopeutta kauheasti lisännyt... liikaa kaikkea :D

  sanna: Kiitos vinkistä! Pitää pitää silmät auki markkinoilla. Haluaisin siis himmelin tuunattavaksi :D

  Jolanda: Tämä on varsin kätevä, joo. Helppokäyttöinen, mutta pois silmistä :)

  Anski: Kiitos :)

  ReplyDelete
 6. Ihanan toimiva! Voi kun olisi tuollainen!

  ReplyDelete
 7. Andra: Kiitos :)

  Kiki: Tämä on ihan kätevä, joo :)

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...