04/11/2011

Leijonapaitoja isille - Lion shirts for daddy


Teetin uuden painoseulan ideasta, joka on ollut päässä jo jonkun aikaa. Ensin jahkasin sen kanssa, koska kyseessä on kuitenkin jonkinasteinen investointi, mutta toisaalta tuollainen seula on hyvin pitkäikäinen.

Tehtiin uudella seulalla sitten isille kaksi paitaa; äiti painoi ja pienet värittivät valkoisen t-paidan kuvion. Harmaan paidan painoi äiti ja jätti sellaiseksi.


We made some Father's Day shirts for daddy. Girls coloured the white one and I made an extra grey slong sleeved for daddy.

6 comments:

Sanna said...

Kehtaako kysyä, että missä saa seuloja teetettyä? Ja onko kallista?

Aikoinaan opiskeluaikana ostettiin seulat, mutta itse valotettiin kuvat yms... nyt puuttuu siihen hommaan välineet/tilat/aineet ja on kankaanpainaminen jäänyt vähemmälle.

Maaret said...

Voi Riikka, sulla on ehtymätön ideapankki:
Käsinpainettu paita on varmasti lahja, jota osaa isät ja isoisät arvostaa:)
Mukavaa viikonvaihdetta.

SannaS said...

no WAUDE!!! mageet paidat!! =)

Jolanda said...

mulla oli kanssa vähän samantyyppisiä ajatuksia isänpäivälle.. jalkaa ja kättä ehkä.

anna said...

tosi hieno paita ja ihan mieletön idea tuo värityskirjanumerointi. muakin kiinnostaisi missä noita seuloja saa teetettyä :)

Riikka Kovasin said...

SannaH: Seuloja voi teettää ainakin EMOlla ja Serivärillä. Netistä löytynee hintatiedot tai ainakin ne sai tosi hienosti sähköpostilla :)

Minäkin tein seuloja opiskeluaikana paljon, mutta nyt ei tosiaan ole mahdollisuuksia itse tehdä - esim. UV-lamppu puuttuu xD

Maaret: Voi kiitokset! :)

SannaS: Kiitos :)

Jolanda: Me ollaan noita käsinpainettuja (heh) tehty jo muutamia lähiaikoina, niin ajattelin hiukan erilaista lähestymistapaa tällä kertaa. :)

anna: Kiitokset! Serivärillä ja EMOlla saa ainakin teetettyä seuloja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...