11/07/2022

Kurssit Craftaamossa - workshops in Finland


Hi there and hello! A few words in English today and then rest in Finnish as this post is about workshops here in Finland. It's so wonderful to do live, in-person workshops again! But yeah, two workshops at Craftaamo this autumn, a black and white layout with some mark making and an assemblage with an air of the past. 

Heippa hei! Tänään taas kaksikielinen postaus, sillä aiheena on kurssit Craftaamossa. Jos Craftaamo ei ole entuudestaan tuttu, kyseessä on Ikaalisissa järjestettävä askartelutapahtuma, jossa on pöytäpaikkojen lisäksi kursseja. Pöydät tulivat myyntiin jo viime maanantaina ja ne myytiin pikaisesti loppuun. Tänään myyntiin tulevat kurssit klo 19. Tapahtumassa on kolme kurssittajaa, Mariusz Gierszewski, Korttipajan Heidi ja minä. Jokaisen kurssittajan kurssit myydään vähän eri tavalla - Mariuszen ja minun sähköpostilla ja Heidin oman nettikauppansa kautta. Kaikki kurssit löytyvät Craftaamon Facebook-sivuilta (linkki).

Kurssille osallistumiseen et tarvitse Craftaamosta askartelupaikkaa, vaan ne ovat erillinen kokonaisuus. Paikkoja kursseille on rajatusti, esim. näille kursseille mahtuu kahdeksan askartelijaa. Leiskakurssilla tehdään mustavalkoinen sivu, jonka kuviopaperit tehdään itse muutamilla eri tekniikoilla. Kanvaskurssilla puolestaan tehdään assemblaasi ja se kurssi on kuivumisajan takia jaettu kahteen pätkään. 

Näille kursseille voi ilmoittautua siis klo 19 jälkeen sähköpostilla osoitteeseen rkovasin(at)gmail.com. Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä ja ennen klo 19 tulleita posteja ei huomioida. Pyrin vastaamaan kaikkiin posteihin illan aikana ja päivitän tilanteen myös tuonne Craftaamo-ryhmään. 

Ikaalisissa nähdään! Kivaa viikkoa! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...