27/05/2014

Great Houses - Prima BAP / CSI #123


Hello there lovelies! Today something new and almost just made! I scrapbooked this layout during the last week and even recorded a video while making it. It's done for the Prima BAP challenge and I also used CSI #123 for inspiration.

I used the color scheme on the CSI challenge and naturally the sketch in Prima's blog. I used from the Evidence for exampe mixed media background and stamps and chose as my Testimony to write directly to the background and also took inspiration from a linked site. 

The page is about great houses and my love for old buildings. It's about how it would be cool to live in one and how inspiring their structure and details are. And the height of the rooms! The pictures found on the page are from the trip to Paris during the spring. They are actually of two churches so the metallic cross-like embellishment fitted the page perfectly.

Please watch the video below if you wish to see how the layout came into being! And thank you for your visit! 


Heippa ihanat! Tänään blogissa on jotain melkein juuri tehtyä! Tämä sivu valmistui torstaina, mutta meni tovi ennen kuin sain sen blogiin, sillä videoeditointiin meni pari iltaa. Kuvasin siis sivua tehdessäni myös videon! Sivu on tehty Priman BAP-haasteeseen sekä CSI:n haasteeseen #123

Käytin CSI-haasteen väripalettia sivussa ja luonnollisesti Prima luonnosta. Käytin Evidence-osiosta mm. sekatekniikkataustaa sekä leimoja ja valitsin Testimony-osiosta kaksi juttua: kirjoitin tarinoinnin suoraan taustaan sekä otin inspiraatiota aiheeksi annetusta linkistä. 

Sivu kertoo rakkaudestani vanhoihin rakennuksiin. Se kertoo, kuinka mielestäni olisi hienoa asua vanhassa talossa ja miten niiden yksityiskohdat ja rakenteet ovat innoittavia. Ja se huonekorkeus! Sivun kuvat ovat otettu Pariisin reissulla keväällä. Kuvissa on oikeasti perustalojen sijaan kaksi kirkkoa, joten tuo käyttämäni metallinen, ristihenkinen koriste sopi aiheeseen oikein hyvin.

Mikäli sivun synty kiinnostaa, olisin iloinen, jos katsoisitte videon! Ja kiitos käynnistänne!


Materials: Prima Marketing, Tattered Angels, Wow! Embossing Powders, Ranger, Talens


6 comments:

 1. Gorgeous layout! And awesome video. I love watching you create.. You make things look so simple! TFS !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Jaya! :")
   I guess the "looking simple" comes from the fact that I keep things pretty simple and just go with the flow XD

   Delete
 2. Beautiful layout - thanks for the video! I so enjoy your blog and style!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for commenting Dawn! :")

   Delete
 3. Kiitos taas videosta! Olen aika tuore blogisi lukija, kiinnostuin skräppäyksestä mutta en ole vielä tehnyt itse mitään. Nuo videot on siis mulle tosi mukavia katseltavia kun vasta perehdyn tähän hommaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! Olen todella iloinen, että videoista on hyötyä - niitä on mukava tehdä :) Jos jotain kysyttävää tulee tai haluat lisätietoja jostain tuotteesta/tekniikasta niin laita sähköpostia taikka kommenttia :) Ihanaa, että olet löytänyt skräppäyksen ja bloginikin :")

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...