30/05/2014

Child Of Spring - Scrap365


Hi and lovely Friday! Today I have a layout over at Scrap365's blog. It's created for the "10 Ways...with a pencil" article I have in the Jun/Jul issue of the magazine. You can get your own copy here (link).

They say that the pen is mightier than a sword. I have no experience of the latter, but I do love to use pencil in my creations. And it's quite mighty as there's plenty of things you can do with it! This layout consist all the 10 ideas I'm giving in the magazine of how to incorporate something pencilled into your creation. Can you spot all the ten? 

The topic of this page is my older daughter who's birthday is in the spring. The journaling tells how about she resembles the season - she's full of light, warms up slowly to new things and is a sunny personality almost all the time. I wanted to use a spring-like color scheme in the layout so I chose to go with white, light grey and lime green. The layout uses only a few pieces of patterned papers and rest of the layers are self made with pencilled pieces.

Thank you so much for popping in today! I hope I have inspired you to use the humble pencil on your next project!

Ps. This post by Terhi (link) made me feel so grateful and happy! I just love to give workshops!


Heippa ja ihanaa perjantaita! Tänään minulla on ilo esitellä tämä leiska Scrap365:n blogissa. Sivu on tehty uusimman lehden artikkeliin "10 Ways...with a pencil". Oman kopion tuosta lehdestä voi tilata vaikka täältä (linkki).

Sanonta kuuluu, että kynä on miekkaa mahtavampi. Minulla ei ole kokemusta toisesta, mutta lyijykynää kyllä käytän ahkerasti projekteissani. Ja onhan se aika mahtava, sillä se taipuu niin monenlaiseen juttuun! Tässä sivussa on kaikki kymmenen ajatusta siitä, miten kynää voi käyttää sivussa. Löydätkö kaikki kymmenen? 

Sivun aiheena on vanhempi tyttöni, joka on syntynyt keväällä. Tarinointi kertoo siitä, miten tirppa on samanlainen kuin syntymäajankohtansa - valoisa, hitaasti lämpenevä (uusille asioille) ja aurinkoinen lähes kaiken aikaa. Halusin käyttää sivussa keväistä väriskaalaa, joten valitsin väreiksi neutraalin valkoisen ja harmaan ja toin väriä limenvihreällä. Sivussa on vain muutama kuviopaperi ja paljon lyijykynällä tehtyjä yksityiskohtia. 

Kiitos käynnistä! Toivottavasti inspiroin sinua kokeilemaan lyijykynää seuraavassa työssäsi! 

Ps. Tämä Terhin postaus (linkki) sai minut niin iloiseksi ja kiitolliseksi! Minusta on ihana pitää kursseja! Kurkkaa sivupalkista jo sovitut seuraavat - Amaliassa ja Haminassa!


Materials: 
Sodalicious, ColorConspiracy, Prima Marketing, Studio Calico, Garn und Mehr, Teippitarha, Talens, Crafter's Workshop

9 comments:

 1. This is so, so pretty! So soft and adorable! <3!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 2. Ihana sivu. Ei niin värikäs vaan just sille sopivasti vain tiettyjä värejä. Siistejä tällaiset sivut, kun ei heti eka kerralla "näe" kaikkea :)

  En kyllä yhtään muista, mistä "lausahduksesta" puhuit, mutta tuskin tuota on tietosuojattu mitenkään ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :") <3
   Kyseessä oli kommenttisi "perhoset on vähän niin kuin turkoosi - ne näyttää aina hyviltä". Minä näen siinä leiskan otsikon ;)

   Delete
 3. Wonderful layout, picture and love the embellishments.

  Hugs Diane

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...