31/07/2013

Lil' Crafter


Some of you might have already seen this layout in my Facebook or Twitter. It attended together with this pair of canvases (link) the CHA show. I'm beyond honoured! When I saw the picture Marion Smith shared, I literally screamed!

I used Glimmer Glam and Glaze for the background, pourring them to the patterned paper. It took a while for them to dry, but I really like the effect! After the paints had dried I also added some doodling and gesso flicks to the mix. I colored the canvas flowers with similar colors using Glimmer Mists. The little nest is self made and colored with Glimmer Glaze and Glam. You can find my tutorial for it here (link).

The topic of the page is our younger daughter who's a keen crafter. When she cuts, it's almost meditating to her. Nothing keeps her more captivated than cutting a piece of paper into tiny pieces. 

Thank you for stopping by!


Tämä sivu saattaa näyttää tutulta, koska olen sen jo jakanut blogini Facebookissa ja Twitter-tilillä. Sivu osallistui CHA messuille kera tämän kanvas-parin (linkki). Olen enemmän kuin otettu! Kun näin kuvan, jonka Marion Smith jakoi, kiljaisin!

Käytin sivun taustaan Glimmer Glam ja Glaze -maaleja. Kaadoin niitä suoraan kuviopaperille. Kesti hetken, ennenkuin paksut kerrokset kuivuivat, mutta efektistä tuli todella kiva! Kun maalit olivat kuivuneet, lisäsin taustalle vielä vähän piirtelyä ja gessoroiskeita. Värjäsin kangaskukat samoilla sävyillä kuin taustassa olevat roiskeet, mutta käytin niihin Glimmer Mistejä. Koristeena oleva pieni linnunperä on itse tehty ja se on myös värjätty Glimmer Glaze- ja Glam -maaleilla. Tutoriaali pesään löytyy täältä (linkki).

Sivun aiheena on nuorempi tyttäremme, joka on innokas askartelija. Kun hän leikkaa, se on kuin meditaatiota hänelle. Mikään ei vangitse tyttöä yhtä hyvin kuin sakset ja paperi, jonka voi leikata pieneksi silpuksi. 

Kiitos, kun kurkkasit!

Ps. Jos kurssittelu kanssani kiinnostaa, kannattaa toiveita esittää nyt! Mietin syksyn kurssiaikataulua juuri. 


Materials: Tattered Angels, ColorConspiracy, Prima Marketing, Wycinanka, Basic Grey, Talens, American Crafts

18 comments:

 1. Upeat värit - ei mitkään tyypillisimmät, mitä skräppisivuissa näkee. Mahtava kuva ja aihe!

  ReplyDelete
 2. Hieno leiska ja upeat, rohkeat värit. Kiitos tekniikkavinkistä jälleen kerran :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset kommentista ja eipä kestä :D

   Delete
 3. Wau miten upeat värit jälleen.

  ReplyDelete
 4. Kurssit kiinnostaa aina! Mulle käy parhaiten lauantaina iltapäivästä vasta, tai sitten sunnuntaina jo aamummastakin :)

  ReplyDelete
 5. sivusi on ihan hurjan upee!!! mahtavat värit!! ja hurjasti onnea hienosta saavutuksesta!!! =)=)

  ReplyDelete
 6. So lovley colors, I must try this combination.

  ReplyDelete
 7. kerrassaan ihanat värit =)

  ReplyDelete
 8. Upea sivu ja onnittelut ansaituista saavutuksistasi maailmalla!

  ReplyDelete
 9. Love how you've coloured those resist canvass bits and your precious little nest!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...