30/05/2013

My craft space


I did a bit of a spring cleaning in my craft space and thought to show you what it looks like. I say space, but actually it's just a table in our living room as I don't have a separate craft room. I do all my layouts on our living room table as it's higher than the table that stores some of my supplies and I tend to scrap standing. The only part when I do sit down is journaling. And to be honest - most of the time I journal laying flat on my belly on the floor.

Tein hiukan kevät siivoa askartelutilassani ja ajattelin esitellä, miltä se näyttää. Puhun tilasta, mutta oikeastaan se on vain pöytä olohuoneessamme, sillä minulla ei ole erillistä askarteluhuonetta. Teen kaikki sivuni olohuoneen pöydällämme, koska se on korkeampi kuin klaffipöytäni ja tykkään tehdä sivuni seisten. Oikeastaan ainoa juttu, jonka teen askartelussa istuen on tarinointi. Tosin itseasiassa teen senkin aika usein muuten kuin istuen - makaan lattialla mahallani ja kirjoitan.


So here's my table. It was birch colored before, but we painted it white to go better in our livingroom. The table is a gift from my grandpa, he had made it himself so it's very dear to me.

On top of the table are some of my decorations and my washitapes. The little plastic drawers hold my metal embellishments, cameos and that sort of decorations, pearls and buttons. Next to it are some of my favourite stamps - Sodalicious, Stromsvigt and American Crafts date stamps. Then there's the twine rolls and a glass jar holding majority of my brads. In front of them are the Ecoline colors and Indian Ink.

Before the little drawers were inside the table, but then I didn't use them almost at all. Hopefully they come in use more often now!

Tässä on pöytäni. Se oli ennen koivunvärinen, mutta maalasimme sen valkoiseksi, jotta kaluste sopii paremmin muuhun sisustukseemme. Klaffipöytä on isoisäni minulle lahjaksi tekemä, joten sillä on tunnearvoa.

Pöydän päällä on jotain koristeita ja washiteippini. Pienet muovilipastot pitävät sisällään metallikoristeet, cameot ja niitä vastaavat, puolihelmet ja napit. Seuraavassa purkissa on lempileimojani - Sodalicious, Stromsvigt ja American Craftsin päivämääräleimat. Seuraavana ovat leipurinnyörit ja isossa lasipurkissa haaraniitit. Näiden edessä on Ecoline vesivärit ja musta muste.

Pikkulipastot olivat ennen pöydän sisällä enkä käyttänyt niissä olevia koristeita juurikaan. Toivottavasti tavarat tulevat nyt paremmin käyttöön kun ovat näkyvillä.


When you open the table up, you'll see this: scissors, inks and douple sided tape and some of my "go to" supplies like paperclips. Starting from the top left are my Copics, then the Archival Inks and watermark ink and below them StazOn inks and Pearl Makers. On the other side there are flair buttons, Distress Inks and below them scissors, spare paper cutter blades and pencils. On the table top are the adhesive and some decorations.I kept all the basic supplies either to the right or the center as I'm right handed.

Kun pöydän avaa, näky on tämä: saksia, musteita ja kaksipuolista teippiä sekä jotain koristeita. Ylhäältä vasemmalta lähtien lokerikoissa on Copicit, niiden vieressä Archival Ink ja vesileimamustetyynyt ja alla StazOn musteet sekä Pear Maker-kynät. Toisella puolella on flair-napit, Distress Ink tyynyt ja niiden alla sakset, paperileikkurin varaterät sekä kynät. Pöytäpinnalla on teipit sekä liimat. Kaikki perustarvikkeet ovat joko oikealla tai keskellä, koska olen oikeakätinen.


The drawers underneath the table top hold my punches and some art media like oil pastels and PanPastels. I don't have many punches so they fit quite nicely inside the drawer. The border punches are at the bigger shelf, where I store my mists, too.

Laatikoissa klaffin alla on mm. kuvioleikkurini sekä jotain värejä, kuten öljypastellit ja PanPastellit. Minulla ei ole montaakaan kuvioleikkuria, joten ne sopivat laatikkoon hyvin. Boordileikkurit löytyvät hyllystä, jossa säilytän myös mistini.


This shelf is in our bedroom and it holds all my mists and some other paint media as well as stencils, paper scraps and finished minialbums. The minialbums are on the top shelf. Underneath that are my scrapbooking magazines, dies and an album that holds my stencils and masks. 

Third shelf from the top has these drawers. The ones on the left hold my paper scraps, organized by the color: reds, oranges and pinks in the first, black, white and grey on the second, greens, yellows and browns and blue, turquoise and purple at the bottom. The drawes in the middle hold my stamps. The scrapbooking ones are on the top and card making at the bottom. I rarely open the below one, but the upper one is opened to almost every page I make. Besides the drawers are my card bases and some old books aquired for crafting.

The bottom shelf has my mists, alcohol inks, glitter glues and embossing powders. Almost all my mists are from Tattered Angels nowadays. The only one not from them is Studio Calico's white one, which I grab when I need white splashes quickly and don't want to go to the bathroom and use gesso instead.

Oh, and those two boxes on top of the shelf hold my older layouts that don't fit anymore into the five albums I have at hand.

Tämä hylly on puolestaan makuuhuoneessamme ja siinä on mm. kaikki mistini, paperisilppu, sablunat ja valmiit minialbumit. Minialbumit ovat ylimmällä hyllyllä. Niiden alla olevalla hyllyllä ovat skräppilehdet, stanssit ja kansio, jossa säilytän maskini ja sablunani.

Kolmannella  hyllyllä ylhäältä päin on tuollaisia laatikostoja. Niissä on kuviopaperipalaseni, jotka ovat enemmän koristekäyttöön kuin skräppäykseen. Paperit on järjestetty väreittäin: punaiset, oranssit ja pinkit ylimmässä, harmaat, mustat ja valkoiset seuraavassa, keltaiset, vihreät ja ruskeat toiseksi alimmassa ja siniset, turkoosit ja lilat alimmassa. Vieressä olevassa laatikostossa on leimani. Ylemmässä on skräppileimat, alemmassa korttileimat - lähinnä siis tekstileimat ja väritettävät kuvat. Ylälaatikko avautuu usein, lähes jokaisen sivun kohdalla, mutta alalaatikkoa käytän harvoin. Laatikostojen vieressä ovat korttipohjat sekä vanhoja kirjoja askartelukäyttöön.

Alimmalla hyllyllä on mistit, alkoholimusteet, kimalleliimat ja kohojauheet. Lähes kaikki mistini ovat nykyisin Tattered Angelsilta, se ainokainen, joka ei ole sieltä, on Studio Calicon valkoinen. Sitä käytän, jos haluan sivuun valkoisia roiskeita nopeasti enkä halua kipittää kylpyhuoneeseen gessoilemaan niitä.

Ai niin, kuvan yläreunassa näkyvät, hyllyn päällä olevat laatikot pitävät sisällään leiskojani. Niissä on vanhemmat sivuni, jotka eivät enää mahdu käsillä oleviin viiteen albumiin.


Then there's still this basket, which is in our bathroom where I do most of my gessoing and spraying. The basket holds my gesso and gel medium jars, modelling paste, acrylic paints, water misters and brushes. The basket is easy to use and keep organized.

Hopefully you liked the tour! Thank you for looking and if you have any questions, please drop me a comment!

Sitten on vielä tämä kori, joka on kylppärissämme, jossa teen suurimman osan mistailuista ja gessoiluista. Korissa on gesso- ja gel medium -ämpärit, kohopasta, akryylimaalit, vesimisterit ja siveltimet. Kori on helppo nostaa esille tarpeen mukaan ja pitää järjestyksessä.

Toivottavasti piditte kierroksesta! Kiitos katsomisesta ja jos tulee kysyttävää, ne voi naputella kommenttilaatikkoon tai laittaa vaikka sähköpostilla!

14 comments:

Anonymous said...

Ihana kierros! Vaikka "tilasi" tuntuu toimivan hienosti, olen sitä mieltä, että sinä ansaitsisit askarteluhuoneen :)!

Unknown said...

Ihana nähdä, ettei upeiden juttujen luomiseen todellakaan tarvita isoa askarteluhuonetta! Riittää, että on ne muutamat perustarvikkeet ja intoa sekä taitoa :)

Taru Jehkonen said...

Onhan se tila, vaikka se olisi vain pöytä! Se on sinun tilasi jossa luot jotain sinulle tärkeää. KAunista kertakaikkisene kaunista - kun sitä tavaraa ei ole niin "jumalattomasti" kuten allekirjoittaneella.

Mutta yksi asia pisti silmääni tai siis en nähnyt... missä sinä säilytät 12" paperit. Sillä niitä sinulla ja käytät paljon!!! :D

Veera said...

Ihana esittely! Minuakin kiinnostaa tuo 12" paperien säilytys, sillä olen juuri itse miettimässä säilytysratkaisua omille papereilleni ("pinoratkaisu" ei tunnu enää toimivan, kun ei sieltä löydä mitään). Kannattaisiko papereita säilyttää ns. pystykansiossa vai vaakatasossa? Eli vinkkejä kaivataan :)

Riikka Kovasin said...

Kiitokset! Joo, toimii oikein hyvin vaikkakin välillä olohuone on kaaoksessa tai ainakin sen pöytä :D

Riikka Kovasin said...

Kiitos :) Perustarvikkeet riittää pitkälle! Sakset, paperileikkuri ja teippi :D

Riikka Kovasin said...

On tuota tavaraa aika paljon kertynyt, mutta pyrin pitämään varastot pienenä ja kierrättämään heti sellaiset tavarat pois, joilla ei ole käyttöä.

Totta, paperit unohdin kokonaan! Kiitos kysymyksestä :) Tein niistä erillisen postauksen :)

Riikka Kovasin said...

Kiitokset!

Paperit ovat minulla aika lähellä "pino"ratkaisua ja se toimii itselläni hyvin. Jos tilaa olisi enemmän, saattaisin jakaa paperit moneen "tarjottimeen" valmistajan mukaan, mutta toisaalta en halua hamstrata montaa arkkia kerralla, jotta varasto pysyy tuoreena lähes koko ajan.

Tein tosiaan paperisäilytyksestä erillisen postauksen (http://paperiliitin.blogspot.fi/2013/05/my-craft-space-paper-extra.html)

Jos joku jää mietityttämään, kysy ihmeessä lisää! :)

Jessica said...

Small but lovely :)

Tone-Lill said...

Great to see you scrapping space and I love your old desk cabinet
Wish you a fun and wonderful weekend :)

Riikka Kovasin said...

Thank you Jessica!

Riikka Kovasin said...

Thank you Tone-Lill!

Margot/NZ said...

Thanks for the tour - and for the idea of using the bathroom to store the messy process sort of products. Great idea!

Riikka Kovasin said...

Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...