31/01/2013

Hello Seinäjoki!


A few sneaks form my upcoming workshop in Seinäjoki at Paperinauha store.

Ensiviikolla suuntana on Seinäjoki ja Paperinauha. Tässä pari maistiaista kurssistani. Kolmetuntisen kurssin aikana leikitään gessolla, Tattered Angels misteillä ja luodaan tekstuuria ja pintoja sivuun. Emmon kurssilla olisi vielä paikkoja vapaana!


6 comments:

Sandie said...

Hi Riikka, lovely to meet you, and thanks for calling in and saying hello on my blog. Love your creations, and will continue to look through your blog. x

Riikka Kovasin said...

Thank you Sandie :) Really looking forward working along side!

Kivimäen Jenni said...

Ah, en malta odottaa! Viikkokin on liian pitkä aika. :) Kuvat ja paperit on jo valittuna ja odottavat lähtökuopissa liikkeelle pääsyä. Kuinka paljon härpäkkeitä kannattaa ottaa mukaan, eli onko tavoitteena loppuun asti viimeistelty sivu vai keskitymmekö enemmän noihin massoihin ja maaleihin?

Riikka Kovasin said...

Ihanaa, että olet innoissasi! Niin olen minäkin! :)

Yleisimmin sivun on saanut tarinointia vaille valmiiksi kurssin aikana, mutta riippuu ihan etenemistahdistamme. Kittiin tosin kuuluu periaatteessa kaikki, jota sivuun tarvitaan, joten sikäli sivun voi viimeistellä paikan päällä, vaikkei mukana olisi koristeita jne. Mutta jotkut omat suosikit ja must-jutut kannattaa toki ottaa mukaan, sellaiset, joita useimmiten sivuihin käyttää, jotta lopputuloksesta tulee kotoinen ja omannäköinen :)

Sivun kaikki tekniikat toteutetaan gessolla ja väritys tapahtuu misteillä :)

Denise van Deventer said...

This looks super Riikka! Love those soft colours!

Riikka Kovasin said...

Thank you Denise! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...