02/01/2013

Askartelupirtti


Little sneak peaks from my workshops in Askartelupirtti, Tampere. If you are interested in taking my workshop, please don't hesitate to contact me info.paperiliitin@gmail.com!


Tässä on maistiaispaloja Askartelupirtin kursseilta. Kyseessä on Tampereella 19.-20. tammikuuta järjestettävä tapahtuma, jonne tulen kurssittelemaan. Lauantaina vuorossa on gessoworkshoppi ja sunnuntaina tehdään kerroksia. 

Punasävyiset kuvat kuuluvat gessokurssin mallityöhön, mutta Tattered Angels -suihkeilla sivusta voi tehdä minkä värisen tahansa. Tässä kurssikuvaus: "Gessosta on moneksi skräppäyksessä ja muussa paperiaskartelussa. Sitä voi käyttää vain pienenä yksityiskohtana taikka sitten maalata runsaalla kädellä koko paperille. Kurssin idea on kokeilla tuota pohjustinta ja saada ideoida sen käytöstä. Kolmessa tunnissa teemme yhden skräppisivun, johon käytämme gessoa monella eri tavalla."  Kurssimaksuun kuuluu materiaalipaketti, joka sisältää paitsi tarvikkeet sivun tekoon myös lukupaketin, johon voi palata.

Siniset kuvat puolestaan kuuluvat kerroskurssin mallisivuun. Jälleen, älä anna värien hämätä, sillä suihkeilla värit on helppo muuttaa. "Tuntuuko kerrosten luominen skräppisivuun hankalalta? Haluaisitko tehdä ostetusta paperista oman näköisen, muttet uskalla kokeilla? Tällä kurssilla rakennetaan skräppisivuun monella tavalla kerroksia, joista kaikki eivät lisää sivuun kolmiulotteisuutta. Paperia, leimaamista, maskausta. Tuloksena on yksilöllinen ja kerroksellinen sivu. Kurssin kesto on kolme tuntia." Kurssimaksuun kuuluu tässäkin tapauksessa materiaalit.

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Ohjeet ilmoittautumiseen löytyy tämän linkin takaa, klik klik. Olisi ihana nähdä!
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...