14/12/2012

14


It's time for another giveaway! Today's giveaway is by the Finnish company most crafters know - FiskarsFiskars is known for it's easy-to-use, long-lasting products. Fiskars was established 1649 and it's the oldest still operating Finnish company. The famous orange scissors were created 1967, being the first scissors in the world with plastic handles. Fiskars is still today the leading manufacturer of scissors. For inspiration, scroll down and be inspired by an awesome tutorial by Carita, Finnish Fiskarettes ambassador and be sure to check out if there's Fiskarettes in your country!

On arvonnan aika! Tämän päivän arvonnan sponsoroi Fiskars. Fiskars tunnetaan toimivien, helppokäyttöisten ja kestävien käsityökalujen suunnittelijana. Vuonna 1649 perustettu Fiskars on Suomen vanhin edelleen toimiva yritys. Vuonna 1967 Fiskars lanseerasi maailman ensimmäiset muovikahvaiset sakset. Sen jälkeen oransseja saksia on myyty yli miljardi kappaletta eri puolilla maailmaa, ja oranssista väristä on tullut saksien symboli. Fiskars on edelleen johtava saksien valmistaja maailmassa. Inspiraatiota löytyy postin lopusta - Carita teki superupean enkelikortin.  Lisäinspiraatiota Fiskarsin välineillä ja muillakin löytyy Fiskarettesista!


Fiskars has provided the set of two shape cutters shown above for the giveaway. What you'll need to do in order to participate to this giveaway is to leave a comment here below telling what is your favourite craft tool. You'll have until December 19th 8 am GMT to participate. The random winner will be drawn on the 19th and announced the same day.

Arvontapalkinto on yllä näkyvä leikkurisetti. Osallistuaksesi tähän arvontaan, sinun tulee jättää kommentti 19. joulukuuta klo 8 GMT mennessä tähän postaukseen ja kertoa, mikä on sinun lempivälineesi askartelussa. Arvonta suoritetaan 19. joulukuuta ja voittaja julkistetaan samana päivänä. Onnea!
"Paper has always been my favorite medium as crafting goes, and right now scrapbooking is closest to my heart. I like all the different styles and love thinking of new ways to use tools and materials. Although I have always crafted, and through my art studies been around very creative people, it wasn´t until I found all the blogs, when I discovered a world full of people, equally in love with crafting! I also got to be selected as the Ambassador for the Finnish Fiskarettes, and I have loved sharing ideas and joy of crafting to others! 

"Paperi on aina ollut rakkain materiaali mitä askarteluun tulee, ja skräppäys on tällä hetkellä varmasti ykkönen. Pidän monista eri tyyleistä ja etsin mielelläni uusia tapoja käyttää työkaluja ja materiaaleja. Vaikka olen aina askarrellut, ja koulutuksen kautta saanut olla luovien ihmisten kanssa, vasta blogien kautta olen tutustunut yhtä lailla hurahtaneisiin ihaniin ihmisiin! Sitä kautta pääsin myös Fiskarettes-Ambassadoriksi, ja on ollut ihanaa jakaa ideoita ja askartelun iloa myös muille askartelijoille! 

I have no idea why, but every year I´m hopelesly late whith my Christmascards.. I have a feeling I might not be the only crafter whith the same broblem, so I thought I´d give you a tip for a quick angel-card! You need two sizes of scalloped circle cutters, a kraft cardbase and white paper. Cut one big and two small circles from the white paper. Fold the big circle half, and then half once more. This will be the skirt for the angel.

En tiedä mistä johtuu että olen aina myöhässä joulukorttien teossa.. Veikkaan kuitenkin etten ole ainut askartelija samassa pulassa. Siksi ajattelin tarjota vinkin nopean enkelikortin tekoon! Tarvitset kaksi erikokoista piparileikkuria, kraft-korttipohjan ja valkoista paperia. Leikkaa valkoisesta paperista yksi iso ja kaksi pientä ympyrää. Taita iso pipariympyrä kahtia, ja vielä kerran kahtia. Näin saat enkelin hameen. 


1. Fold the small circle half, and make a valleyfold where the lines show. When you fold them slightly crossing, that will leave some "shoulders" for the angel
2. Flatten the folds to form the rounded sleeves for her blouse.
3. Fold the other small circle half, and cut where the drawn line shows. You can varie the line as you wish, since the circle is folded, you will always get a pair of symmetrical wings!
4.Tuck the skirt into the blouse, add a drop of glue.

1. Taita pieni pipariympyrä kahtia, ja taita se katkoviivojen kohdalta. Kun teet taitokset aavistuksen ristiin, jää enkelille hieman "olkapäitä". 
2. Litistä mekon hihoja taitteen kohdalta että hiha vähän pyöristyy. 
3. Taita toinen pienistä ympyröistä kahtia, ja leikkaa viivan mukaan. Voit muotoilla siipeä kuten haluat, koska kuvio on taitettu, saat automaattisesti symmetriset siivet 
4. Hame tulee puseron sisään, lisää tippa liimaa. 


Glue angel on the cardbase, add wings behind her. (use a drop of glue on the base of wings, this way you can fold the tips of wings slightly off the cardbase.) Add glitter to the wings, and glue on the halo. I added some white ink on the edges and a greeting. You can use patterned paper for the angel, add a half pearl for head and use fake flowerstamens for hands and feet if you wish. I used an embellishment ring for the halo, sticker alphabets work fine too, use a zero or letter o. Or just draw it!

Liimaa enkeli korttipohjaan, sipaise siipien tyviin tippa liimaa ja pujota ne paikoilleen enkelin taakse. Kun jätät siiven kärjet liimaamatta, ne voi taittaa kauniisti koholleen. Siipiin voi lisätä glitteriä, ja enkelin sädekehä liimataan paikoilleen. Minä käytin sädekehäksi sormuskoristetta, mutta sen voi piirtää, tai laittaa vaikka kirjaintarroista nollan tain O:n. Jos haluaa, puolihelmen voi laittaa pääksi. Sitten vain jouluinen tervehdys ja tuputtelin vielä valkoista mustetta kortin reunoihin. Nopeaa! Enkelin voi tehdä myös kuviopaperista, ja jos haluaa, tekoheteistä voi tehdä kädet ja jalat. 


There is other uses for the wings too, here is a "tattoo-card", you can find instructions on Fiskarettes-blog. Have a crafty Christmas and a creative New Year!"

Siipiä voi käyttää muuhunkin kuin enkeliin, tässä yksi esimerkki, kortin teko-ohjeet löytyvät Fiskarettes-blogista. Toivotan kaikille askarteluntäyteistä Joulua ja luovaa Uutta Vuotta!"

40 comments:

Anniska said...

Arvonnassa mukana, tottakai :) On ollut mukava seurata CCC:tä! Lempivälineeni on varmaan sakset, koska ne ovat niin monikäyttöiset askartelussa :--)

Katie R. said...

The angel card is so cute. My favorote tool is sewing machine. I love to add stitches to journal pages and crafts.

nenna said...

Voi veljet, huippuhyviä arvontoja vaan pukkaa! :--) Lempivälinettä on kyllä melko hankala valita. Dymo-villitys minulla on jatkunut jo pitkään, joten ehkä sanon sen.

Marjut said...

Mukaan! Ja lempivälineeni on Cuttlebug.

SannaS said...

mukaan namujahtiin ilman muuta...
tosi ihanat kortit!! =)

lempivälineeksi minun täytyy sanoa rangerin craft sheet...joka pennin väärtti... =)

Anonymous said...

Hurmaava enkeli! Big Shot pyörii usein, joten se on lempityöväline tällä hetkellä.

Sari

Ansku said...

Kyllä ne on nuo haikarasakset jotka olen ostanut ristipistotyöhön alunperin, mutta ne ovat niin terävät ja kapeakärkiset että niillä saa leikattua vaikka kuinka pientä kuvaa. Ja arvontaan tietty mukaan :)

Maija said...

Vaikea valita lempivälinettä. Paperileikkuri on yksi tärkeimpiä, minä kun en suoraa osaa saksilla leikata :) Leimasimet ja kuviolävistäjät ovat suosikeita myös.

Pirkkis said...

Lempivälineeni on Big Shot ja siihen kuuluvat jutskat ♥

Anonymous said...

sanon että Fiskarssin paperileikkuri ;)

merikukka said...

Lempivälineeni on kuviosakset; näitä tulee käytettyä melkein joka kortissa.

Paula said...

Vastataan nyt vaikka että liima, sitä menee paljon

Anonymous said...

Mukaan arvontaan! Minun lempparini tällä hetkellä on Distress ink Vintage photo. Sitä on käytetty lähes jokaisessa tekemässäni kortissa...

Riina said...

Lempivälineeni on ehdottomasti Craft Pick. Se on aina käsillä ja käytössä kun askartelen. En taitaisi tulla enää ilman toimeen.

Unknown said...

Ihana arvonta. Lempi väline on varmaankin fiskarssin paperileikkuri ilman sitä ei voi

leikkaa täysin suoraa:)

PiHi said...

Kivoja ideoita! Kyllä täältäkin noille varmasti käyttöä löytyisi ;) Yhtä lempparia on aivan mahdoton valita, saksia nyt ainakin tartee, tekipä mitä tahansa.

Saara said...

Lähellä Fiskarsia asuvana täytyy kehua vielä lisää Fiskarsin tuotteita - shape cutter on ehdoton ja tietenkin kaikki Fiskars-sakset! Ja vieläkun sen Fusen joskus saisi!

Satu said...

Mukana! Lempiväline on vähän kausiluontoinen juttu mutta...kädet nyt ainakin ;)

Henna73 said...

Tykkään reunaleikkureista

Anonymous said...

Arvontaan mukaan! Kaksipuoleinen teippi on tärkeä niin kortteilussa kuin skräppäyksessä. -Eira

riitta said...

kaikenlaiset leikkurit on ihania

Siina said...

Lempivälineeni on tussit koska melkein kaikkeen teen leimakuvia :)

Maru said...

Mukaan arvontaan! Ja lempivälineen valinta onkin aika paha, mutta ehkäpä minullakin saksit vie voiton.

AVON konsultti Sari Lahti said...

Tällä hetkellä kaikki stanssit kiehtovat, koska ostin askartelumessuilta Big Shotin.=) Ilman muuta upeaan arvontaan mukaan! Olenkin pitkään haaveillut tuosta piparileikkurista.

bissecat said...

Ihana palkinto näitä ei ittellä ookaan.Oon tykännyt ihan hurjasti tuosta pyöreästä Fiskarsin l-koon pihtilävistäjästä.Nyt lähtikin Fiskarssille hoitoon kun sanoi sopimuksen irti.Toinen suosikki tuo ruusu kulma kautta boordilävistin.
Alkuun aloitin Fiskarsin kuviosaksilla lasten kanssa askartelut.
Mutta ykkönen on Fiskarsin sakset jotka toinivat herkästi ja käyvät vasenkätisellekkkin.Nämä missä ne pehmeät jousella toimivat hantaakit,Lankasakset samaa sarja.Toivomus nivelongelmaisille lisää saksia ja leikkueita!!

Creomi said...

Paperileikkuri on aivan ehdoton! Ihana enkelikortti!!

AnnaP. said...

Arvontaan ehdottomasti mukaan! :) Lempityövälineeni varmaankin vaihtelee aika ajoin, mutta tällä hetkellä voisin sanoa, että Derwentin Inktense Blockit vievät tässä voiton nyt, sillä käytän niitä paljon kaikkeen korttivärkkäilyyn (nauhojen värjäys, leimakuvien väritys, kukkien värjäys jne.).

minttumaria said...

Sakset, hyvät sellaiset, on tärkein välineeni. Niitä kun voi käyttää niin monen materiaalin kanssa.

*Piiku* said...

Mukaan arvontaan taas :) Lempi- tai tärkein askarteluvälineeni on myöskin sakset! Ilman niitä ei pärjäisi! Itsellä nyt parhaimpina saksina fiskarssin punakahvaiset sakset, miesvaltaisessa perheessä erottaa mitkä on minun sakset :)

zenevak said...

Very clever idea with the angels!
My favourite crafting tool - my Fiskars paper cutter! Can't do much without it!

Napsuliini said...

Arvontaan mukaan. Pakko myös sanoa paperileikkuri, tällä hetkellä käytän x-cutin mallia.

Niinu said...

Paperileikkuri, ilman sitä en vaan pärjää! Käytän sitä niin leikkaamiseen kuin nuuttaamiseen:) Kiva arvonta!

marjoriitta said...

Tällä hetkellä lempivälineitäni ovat erilaiset leikkurit ja lävistäjät.

Terhi Koskinen said...

Mukaan \o/ Lemppari välineet on kyllä kaikki paperit. Niitä voi hiplata ja sommitella ja leikellä ja... Paperit <3

Arnlaug said...

Those angels are adorable!

My favorite crafting tool is my Fiskars cutting board.

Anne B. said...

Hyvät sakset ja paperileikkuri.

Marika said...

Paperileikkuri! Tosin, en kyllä pärjäisi ilman saksiakaan...

hheidi said...

Sakset ja tähtileikkuri, jonka avulla tein joulukortitkin.
elle004 ät hotmail.com

Anski said...

Lempivälineet vaihtelee aika ajoin, tällä hetkellä se taitaa kyllä olla uusien stanssien innoittamana Big Shot.

Sanna said...

sininen, vihreä ja ruskea on värit, joihin usein käännyn. lisäksi musta ja valkoinen on vakiot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...