14/10/2012

Jätskillä Priman kanssa / Having an icecream with Prima


Kesäiset kuvat innostivat käyttämään Zephyr-kokoelman keltaista paperia Priman BAPiin. Kerroksia syntyi taustaan vaikka kuinka, mutta paperikerroksia tulikin lisättyä vain ihan muutama. 

Taustassa on gessoa, kohopastaa, mustetta, mistiä ja GlimmerGlazea. On siellä myös erilaisia maskeja, sabluunoita ja leimoja. Lisäsin myös noihin paperikerroksiin hiukan kohopastaa tiiliseinäsablunan läpi luonnoksen innoittamana. Paperit on myös rypistelty ja ressattu.

Koristeena on muutama nappi ja yksi alkoholimusteella värjätty kukkanen. Löysipä muutama puunuolikin paikkansa sivusta. Otsikon värin muutin mustaksi tusseilla, kun ei ollut sopivia kirjaimia Primalta muuten.

Aiheena sivussa on kesän alussa syödyt jätskit, miten taapersimme meren rantaa kioskille syömään jokainen oma valintaisen pallomme, kun kesäloma alkoi.These summery pictures inspired me to use this bright yellow paper from the Zephyr collection as a background for Prima's BAP. I layered different media to the background but ended up creating only a few paper layers. 

You can find gesso, modeling paste, ink, mist and GlimmerGlaze from the background. There's also different masks and stencils as well as stamps. I also added some paste to the paper layers through the brick wall stencil inspired by the sketch. All the papers are cumbled and distressed. 

I used a few buttons and a flower dyed with alcohol inks as embellishment. I also colored the title black, because I didn't have black Prima letters that would have fitted the page other wise. 

The topic of the page is the beginnig of summer when our family went to sea side and ate some ice cream. 
16 comments:

 1. Great take on the sketch =) Love the colours!

  ReplyDelete
 2. Love that background and all the layers. Those are my colours too :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Cuchy - oh my, yes they are!

   Delete
 3. Simply beautiful! Just beautiful!

  ReplyDelete
 4. Ihanan sydämellinen sivu! :--D Tausta on taas todella taitavasti työstetty :)

  ReplyDelete
 5. Pitkän tauon jälkeen olin taas käymässä täällä blogissasi ja yhtäkkiä huomasin ahmivani mahdottomasti uusia ideoita enkä saa tarpeekseni selaillessani näitä tekemiäsi sivuja. Viimeinen sysäys oli tekemäsi video leiskan tekemisestä (näitä tarvitaan ehdottomasti paljon lisää kun tuolla You Tubessa ei ollut ollenkaan muita sinun tyylisien leiskojen tekijöitä. Teethän lisää noita siis!)ja voin kiittää vain sinua että yli puolentoista vuoden tauko skärppäyksessä päättyi juuri nyt! Ideoita on aivan mahdottomasti ja valmistuvia leiskoja on aivan jonoksi asti odottamassa toteutustaan. Ihanaa että sinä ja tämä blogi olette olemassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suurkiitos kauniista sanoistasi <3 Ne koskettivat todella! Mahtavaa viikkoa ja iloista skräppäystä!

   Delete
 6. Amazing texture! Just LOVE your background work!

  ReplyDelete
 7. Aivan ihastuttava sivu jälleen <3<3<3 Todella taitavaa taustan työstämistä lähes ilman paperita :)

  ReplyDelete
 8. Sooo beautiful...love the colours together and all the little bits...! You have such a unique style...just love it! ;-)

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...