14/06/2012

I'm not...


Kas tässä se on. Ihka ensimmäinen art journal sivuni. Tein tämän SODAliciouksen haasteeseen "I'm not...". Tekstissä lukee "I'm not perfect but I'm surely good enough". Olkoon se ohjenuoranani.

Sivussa on käytetty maskeja, mistejä, akryylimaalia, gessoa, leimamusteita, maalitussia, Glimmer Glazea ja tusseja. Tulikohan kaikki mainittua...

Tämä on tosiaan ihan ensimmäinen art journalini, mutta olen tyytyväinen valintaani - hämmästyin nimittäin, ettei maalit ja musteet vuotaneet toiselle puolelle sivua ja ettei paperi mennyt ihan ruttuun. Tästä on hyvä jatkaa! Edit. kyseessä on siis tämä journal SODAlicioukselta.

Here it is. My very first art journal page. Or rather a spread. I made this to the SODAlicious art journal challenge "I'm not...". The text says "I'm not perfect but I'm surely good enough". Let that be my guide line. 

I've used masks, mists, acrylic paints, gesso, inks, feltpens and Glimmer Glaze in this page. I wander I mentioned all the ingredients...


This is, as I said, my very first art journal, but I'm really happy with my choise. I love the way the paper absorbes the inks and still the colour doesn't bleed to the next page. The pages stay even relatively straight after all media. I'm hooked! Edit. My journal is this one by SODAlicious.

10 comments:

Milla said...

Hyvältä näyttää, upea sivu! :)
Saako udella, mitä/mistä ostettua journalia käytät?

Riikka Kovasin said...

Kiitokset :)

Ohops, olennainen unohtui :D Eli kyseessä on siis SODAliciouksen oma journal.

Vibeke said...

This is so cool!! I love it:)

Anniska said...

Ihana! Tosi kivat pirteät värit, ja tuo teksti on kyllä mainio :)

Riikka Kovasin said...

Thank you so much! And thank you so much for your visit :)

Riikka Kovasin said...

Kiitokset :)

Jonna said...

ihanan pirteät värit :) raikas kokonaisuus!

Riikka Kovasin said...

Kiitokset :)

Lintsi said...

hyvältä näyttää!!! mua on art journalit kiehtoneet jo monta vuotta, mutten ole päässyt oikeen niihin hommiin. mistä sitä saisi aikaa kaikkeen kivaan mitä haluaisi tehdä ja kokeilla?

Riikka Kovasin said...

Minä en oikein kunnolla edes tiedä, miten koko art journal määritellään - mikä erottaa sen esim. skräppäyksestä. Onhan minulla omat ajatukseni, miten miellän minkäkin jutun, muttei tietoa.

Tiedän niin tuon aikaongelman - tosin mulla on myös se ongelma, että jos likat on vaikka isovanhemmillaan ja olisi aikaa ja mahdollisuuksia vaikka kuinka, en saa mitään tehdyksi vaan haahuilen. :D

Ja kiitokset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...