23/05/2012

Muumipeitto / Moomin blanket


ColorConspiracyn blogissa on mielenkiintoinen värihaaste - vihreää, keltaista ja puuta. Tässä omassa sivussani on aika paljon valkoistakin, mutta toivottavasti se silti käy. Taustalla on ensi kertaa käytössä uusi "sabloonani" - sellainen ympyröiden piirtolevy. 

Suihkin pohjaan keltaista ja vihreää sinne tänne ja tein sitten ympyrät gessolla ja siveltimellä. Gesson kuivuttua piirsin pölpyröiden päälle Copiceilla. Kokosin sivuun ColorConspiracyn papereiden lisäksi nappeja, silkkipaperia ja tähtiä niin tarroina kuin lävistimellä leikattunakin. Lisäksi on "pakollinen" lankasyherö ja nuo pienet puusydämet. Journaling on piilotettu kuvien välissä olevaan korttiin.

I made this page for ColorConspiracy's colour challenge - yellow, green and wood. I have quite a lot white in the page, too, but I'll hope it's ok anyway.

In addition to papers by ColorConspiracy I used some silk paper for the page too. I also used mists, gesso, felt pens, buttons and star punch. Journaling is hidden behind the photos - it's about that moomin blanket my older daughter got some time ago.8 comments:

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...