17/04/2012

Shimelle's challenge #1


Tein tämän Shimellen ensimmäiseen haasteeseen, joss piti inspiroitua Jaime Warrenin tekemästä sivusta. Ensin ajattelin, etten julkaise tätä sivua lainkaan, mutta koska tämä opetti valtavasti niin julkaisen kuitenkin. Olkoon myös näytillä sen takia, ettei ihan jokainen sivu onnistu.

Sivuni on nimittäin mielestäni aivan hirveä. Inspiraationa käytettävä sivu on persoonallinen ja kaunis, mutta tästä tuli hengetön, tyhjä ja niin ei-minua. Mutta tämä opetti valtavasti. Suutari pysyköön lestissään.  Pikaiset paperia-paperin päälle sivut eivät enää taida luonnistua, ei ainakaan sellaisella asettelulla, joka on minulle vieras.

Koetin varmaan enemmänkin kopioda sivua kuin inspiroitua ja siksi sivusta tuli niin persoonaton. Mutta tulipahan taas opittua - kantapään kautta. Teen sivun varmaan uusiksi tai ainakin täydennän ja muokkaan sitä. Katsotaan, millainen lopputulos tulee.

I made this page for Shimelle's first challenge, which was to be inspired by a layout by Jaime Warren. First I thought not to blog this page at all, but because it made me realize something about myself, I thought to share it with you anyway.

I absolutely hate this page I created. The layout created by Jaime Warren was beautiful, whimsical and unique, but my version is hollow and empty. I think the problem is I tried to copy the page and not to be inspired by it. So it ended up shallow and blank. 

I'm going to do the page over again or at least alter it to better suit my style. When I have the re-take ready, I'll blog it, too.

10 comments:

 1. Kyllä tämä minusta on vaan aivan ihana!!

  ReplyDelete
 2. Olen Hentun kanssa samaa mieltä, ihana. Jos tätä vertaa malliin ja sinun muihin töihin, niin taustapaperi on aika tasavärinen, mutta tosi kaunis sivu tällaisena, erilainen vain :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, liian erilainen. Tulen sen tosiaan tekemään uusiksi. :D

   Delete
 3. Ja tuo K on suloinen oivallus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ymmärrä, miksi mulla aina loppuu kaikista kirjaimista k:t ensimmäisenä. Ei a:t, ei n:t vaan k:t! Aina pitää keksiä, miten niitä saa tehtyä... :D

   Delete
 4. Ota kuva pois, laita gessoa ja maalia ja sitten kuva takaisin. Tulee heti sun näköinen :)

  Mullakin loppuu koot heti. Teen aina niin että leikkaan pitkän viivan b, d tai q kirjaimista ja k:n sakarat saan kun leikkaan x-kurjaimen pystysuunnassa kahteen osaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, jotain sellaista tarttee tehdä. Vähän gessoa ja maalia ja mistiä ja leimaa ja ja ja :D

   Aika usein teen k:n samalla tavoin, mutta mua häiritsee se, kun siitä x:stä leikatusta palasesta tulee niin "kapea", saisi olla suurempi kulma usein, tai ainakin pidemmät viivat. :D

   Delete
 5. ymmärrän mitä tarkoitat, sillä minustakin tästä sivusta selvästi puuttuu jotain ollakseen tämänhetkistä "riikkaa".. vaikka muuten kyllä onkin kiva sivu ja uudenlainen asettelu. mistiä ja maalia vaan, niin ehkä olet itsekin tyytyväisempi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, juuri noita pitää kokeilla tähän lisäillä, josko sitten olisi itsekin tyytyväinen :D

   Delete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...