07/02/2012

Teippejä ja puu-ukkoja / Tapes and a wooden doll


Kun aikoinaan näin ninarskulla tämän kortin, pistin tekniikan mieleen. Tekniikkavideossa minua kauhistutti se, paljonko ihania teippipalasia menikään "hukkaan", joten päätin pistää vähän isommalla skaalalla oman juttuni. Niinpä syntyi tämä skräppisivu. Tälleen jälkikäteen ajateltuna en tiedä kumpi on pahempaa - heittää niitä teippipalasia pois vai peittää niitä kaiken maailman härpäkkeillä, heh. Piti taas vähän päästä tekemään kerroksia.

Ensin siis syntyi tuo teippitausta. Teipit ovat Hamblyn, Teippitarhan ja taitaa joku olla Akateemisestakin. Sitten valitsin sille taustaksi tuon Kraft Fun Day -paperin ja sitten selailin skräpättäviä kuvia, että minkäs kuvan siihen laittaisin. Koska tausta itsessään on noin värikäs ja leikkisä, sopi kuvaksi hyvin mustavalkoinen otos Asta tutustumassa kirpparilöytöön - puupäiseen sorminukkeen. 

Mutta eihän sitä taustan kraft-paperia nyt voinut ihan ilman mitään käsittelyä jättää! Paperi sai pintaansa hiukan akryylimaalia, leimamustetta ja embossasin myös sinne tänne. Jos nyt tekisin sivun uusiksi, jättäisin tuon mustan kännän pois sivusta, mutta silloin se tuntui hyvältä idealta. Kuvitelkaa, ettei siinä kohdasssa ole mitään, jooko.

Sivuun tuli kerättyä taas kerros ja koriste jos toinenkin. Kuvan kerrostamiseen vaikutti syvästi Elliksen vinkkaama video, josta koin taas yhdenlaisen "Ahaa"-elämyksen. Kuvan taustalla on ihan valkoista paperia, kuultopaperia ja sellainen Cutchyn tekniikalla tehty wc-paperijuttu. Nappeja tuli sivuun käytettyä ihan urakalla. Koristeeksi pääsi myös Nauhataivaasta tilattu ihana lintunen, etsystä ostettu journaling kortti sekä Elliksen leikkaama ihana bambi väärinpäin - kuviopuoli kun ei sopinut ollenkaan sivuun ja noin se katselee oikeaan suuntaankin. Silmänsä bambi sai jalokivestä. Niin ja onhan tuolla myös Maikon ohjeella tehty lankakukka, palasia Project Lifen kuukausijakajaa ja niittejä, baker's twineä sekä kakkupaperia.

Tätä ajastaessa ei ole vielä tullut oikeaa vastausta tähän leiska-arvuuttelukisaan, joten lisää vaan arvauksia kehiin!
When I saw this card by ninarsku, I thought I'd have to try the tehcnique. I didn't want to throw any pieces of the background away, so I used the technique to make a larger piece for a scrapbooking page. This page is about my younger daughter getting few finger puppets from the flea market.

I was also really inspired by this video and used a lot of layers behind the photo. I also added different bits and pieces as decoration - buttons, a piece of doily, journaling cards, pins, baker's twine and staples.

4 comments:

 1. Wau, olen mykistynyt. Ihanan runsas ja vaikka noi teipit muodostaa järjestelmällisen kuvion niin lopputulos on silti iloisen hallitsematon ja rosoinen. Tykkään paljon.

  ReplyDelete
 2. Ihanat värit tässä! Ja kivasti erilaisia yksityiskohtia ympäri sivua :)

  ReplyDelete
 3. very pretty LO-love your choice of colours! Beverley

  ReplyDelete
 4. Emmo: Voi kiitos :")

  Emi: Kiitokset :)

  Beverley: Thank you!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...